Skróty klawiaturowe w IE7
Odpowiedzi: 7
-
[quote=CNT]Nielepiej Zainstalowac sobie Firefoxa ? [/quote] Ręce opadają... :/
-
[quote=CNT]Nielepiej Zainstalowac sobie Firefoxa ? [/quote] Tyle, że w Firefoxie i w każdej innej przeglądarce będzie to samo. Po prostu do pisaniu liter "z ogonkami" powinno się używać prawego ALTa. Popieram... Ręce opadają...
-
[quote=N1ki][quote=CNT]Nielepiej Zainstalowac sobie Firefoxa ? [/quote] Popieram... Ręce opadają...[/quote] Mnie od firefoxa rzygać się chce. A znacie coś bardziej blisko problemu?
-
[quote=Sfinks] A znacie coś bardziej blisko problemu?[/quote] Możesz wyjaśnić o co chodzi? Bo nie zrozumiałem pytania.
-
[quote=N1ki][quote=Sfinks] A znacie coś bardziej blisko problemu?[/quote] Możesz wyjaśnić o co chodzi? Bo nie zrozumiałem pytania.[/quote] Otwórz Internet Explorer, kliknij klawisza Alt, co się działo? otworzyło menu IE prawda? No i pytanie-> jak zrobić żeby przy kliknięciu Alt [b]NIE[/b] otwierało menu.? Jak usunąć ten skrut?
[quote=CNT] WoW Ale Porady Musze Chyba Isc NA Studia ...[/quote] CNT - gwarantuję Ci, że to jest ostatni Twój post pisany w tym stylu. Następne pójda w kosmos a Ty na zielona trawkę.