SKOJARZENIA
No chyba kaźdy zna tą gre :wink: Jeden pisze wyraz a drugi skojarzenie nasuwajace mu sie do niego i tak w kółko.
Zaczynam czysto forumowo:
Windows
Zaczynam czysto forumowo:
Windows
Odpowiedzi: 20
EL NINO:... Lepsza zabawe mialbym gdybym sie pobawil dwoma stalowymi kulkami ...
No nie wiem, napewno jedna zepsujesz a druga zgubisz ... jak na prawdziwego Polaka przystało :P :wink:
Drzewiej latorosla bedac takie zabawy uskutecznialem :D
Chilli ja juz za stary na takie, ten tego ...
landrynki
róźowe
białe
czerwone :D
ad.3 nie płonne
ad4. forum mojego miasta wiec teź jest forum gówniarzy??
koniec jak chcesz moze skasowac topic mnie juz to wali. Naduźywajcie władzy i nie szanujcie innych a wiecej sie znajdzie takich jak ja, tyle ze to forum tworzą ludzie a nie sami administratorzy (w sumie wy to teź ludzie ale...)
ad4. forum mojego miasta wiec teź jest forum gówniarzy??
koniec jak chcesz moze skasowac topic mnie juz to wali. Naduźywajcie władzy i nie szanujcie innych a wiecej sie znajdzie takich jak ja, tyle ze to forum tworzą ludzie a nie sami administratorzy (w sumie wy to teź ludzie ale...)
1. Wszystkie skojarzenia prowadza do jednego wniosku i o tym juz wyzej wspomnialem. To nie ja ("MY" mnie nie interesuja, mowie wylacznie za siebie) pokazuje ze temat jest taki jaki jest. Sami to pokazujecie.adik154:Zawsze wam wychodzi ze temat do dupy bo wy tak chcecie
(...)
El Nino źe ty admin to nie znaczy ze musisz nieszanować jakiegoś tematu i cały czas pokazywac ze jest do dupy.
(...)
moze sami sobie na tym forum piszcie, wtedy to będzie super forum bez takich tematów które nazwać moźecie "do dupy".
(...)
Jakoś na innych forach taki temat jest przyjmowany normalnie no ale widać tutaj jest zbyt wiele cwaniaków i nudziarzy którzy nie dadzą normalnie tematu rozwijać.
2. Temat moze miec jakas zawartosc merytoryczna i wtedy zasluguje na uwage. Co jest tutaj ? Uczy czegos ? Bawi kogos ? Lepsza zabawe mialbym gdybym sie pobawil dwoma stalowymi kulkami.
3. Poki co jest spora grupa uzytkownikow ktorzy skupiaja sie nad dzialami tematycznymi, gdyz wiedza co przystoi na forum o tematyce komputerowej. Ja natomiast czekam z utesknieniem na moment gdy dorosniesz i przestaniesz ladowac na forum bzdury. Plonne moje nadzieje ?
4. Skoro jest Ci lepiej na "innych" forach w zgrai rozkapryszonych i znudzonych gowniarzy, baw sie z nimi w ten sposob wlasnie tam. Tu jak widzisz cwaniakom i nudziarzom wszystkie wyrazy kojarza sie z tym, ze "temat jest do dupy".
gusioo:adik154:co przyjołeś styl El Nino :?: :?: Przypodobać sie chcesz :?: :?: określenie podobne z dupą bym uźył ale nie uźyje bo szkoda.
Jaki styl ? Przecieź zawsze wychodzi na to źe temat do dupy.
Przydupasa sobie daruj.
sam sie tak nazwałeś, ja tego nie powiedziałem ale widać nawet ty wiesz o co chodzi. Zawsze wam wychodzi ze temat do dupy bo wy tak chcecie, jak taki do dupy to nie wpisujcie sie nikt wam nie karze. Moze do lekarza z tą dupą wypadałoby pójść?? Za kogo wy sie macie? El Nino źe ty admin to nie znaczy ze musisz nieszanować jakiegoś tematu i cały czas pokazywac ze jest do dupy. A ty Gusioo niestety jesteś osobnikiem w/w przez ciebie i sam to powtwierdzasz. teraz moge dostać karniaka ale to co prawdą to powiedziałem, myślicie ze jesteście lepsi od całej reszty??? moze sami sobie na tym forum piszcie, wtedy to będzie super forum bez takich tematów które nazwać moźecie "do dupy". Jakoś na innych forach taki temat jest przyjmowany normalnie no ale widać tutaj jest zbyt wiele cwaniaków i nudziarzy którzy nie dadzą normalnie tematu rozwijać.
Peter_l:jabol :lol:
impreza
Na imprezie mogą być dupy, ale moźe EL NINO na to nie wpadnie? :lol:
adik154:co przyjołeś styl El Nino :?: :?: Przypodobać sie chcesz :?: :?: określenie podobne z dupą bym uźył ale nie uźyje bo szkoda.
Jaki styl ? Przecieź zawsze wychodzi na to źe temat do dupy.
Przydupasa sobie daruj.
jabol :lol:
gusioo:adik154::arrow: Admini... :mrgreen:
Banan
EL NINO
Spódnica
Temat do dupy :mrgreen:
Kurna faktycznie zawsze to samo wychodzi :|
co przyjołeś styl El Nino :?: :?: Przypodobać sie chcesz :?: :?: określenie podobne z dupą bym uźył ale nie uźyje bo szkoda.
Owoc :arrow: jabłko
gusioo:adik154::arrow: Admini... :mrgreen:
Banan
Owoc
adik154::arrow: Admini... :mrgreen:
Banan
EL NINO
Spódnica
Temat do dupy :mrgreen:
Kurna faktycznie zawsze to samo wychodzi :|
:arrow: Admini... :mrgreen:
klonpiotr:gusioo:EL NINO:skąpiecDaishi::arrow: oszczędnośc
Szkot
spódniczka
temat do dupy :P
EL NINO
EL NINO
EL NINO
temat do dupy
:mrgreen:
impotencja
alkoholizm
AA
gusioo:EL NINO:skąpiecDaishi::arrow: oszczędnośc
Szkot
spódniczka
EL NINO
EL NINO
EL NINO
temat do dupy
impotencja
alkoholizm
EL NINO:skąpiecDaishi::arrow: oszczędnośc
Szkot
spódniczka
EL NINO
EL NINO
EL NINO
temat do dupy
skąpiecDaishi::arrow: oszczędnośc
Szkot
spódniczka
ja to widzialem w innej lepszej formie :D oto ona:
Windows ––> Bill ––> Kill Bill ––> Film ––> Aktorki ––> Scenariusz ––> literki ––> szkoła ––> nauczyciel ––> bluzgi ––> wulgaryzmy ––> zawiecha systemu ––> format c: ––> wspomnienia ––> komunizm ––> stalin ––> wąsy ––> adolf ––> wojna ––> kapitulacja ––> nieprawda ––> szczera prawda ––> kłamstwo ––> lepper ––> rolnik ––> Ursus 300 ––> kombajn ––> wieś ––> dziołchy bez galotów ––> *** ––> stosunek ––> dziwka ––> latarnia ––> ciemność ––> chamstwo ––> cham ––> brak wychowania ––> kultura ––> patologia ––> mama ––> tata ––> rodzina ––> materializm ––> oszczędność ––>
niech kazdy przekopiuje i dodaje swoje slowo :D
Windows ––> Bill ––> Kill Bill ––> Film ––> Aktorki ––> Scenariusz ––> literki ––> szkoła ––> nauczyciel ––> bluzgi ––> wulgaryzmy ––> zawiecha systemu ––> format c: ––> wspomnienia ––> komunizm ––> stalin ––> wąsy ––> adolf ––> wojna ––> kapitulacja ––> nieprawda ––> szczera prawda ––> kłamstwo ––> lepper ––> rolnik ––> Ursus 300 ––> kombajn ––> wieś ––> dziołchy bez galotów ––> *** ––> stosunek ––> dziwka ––> latarnia ––> ciemność ––> chamstwo ––> cham ––> brak wychowania ––> kultura ––> patologia ––> mama ––> tata ––> rodzina ––> materializm ––> oszczędność ––>
niech kazdy przekopiuje i dodaje swoje slowo :D