skiny
siemka mam dwa pytania jak zmienic ikony w win xp a drugie to takie mam kompozycje z tego serwisu shrek dwa zmienil mi sie pasek startu ale niezmienilo mi sie to ze jak klikam na start to na screenie pokazana jest postac shreka i osła a ja mam noralne biale chdzi mi o pasek tam gdzie sa programy akcesoria i tak dalej
Odpowiedzi: 5
Po ponownym wyłączeniu kompa skin zniknął a patch nie chce sie zainstalować od nowa... :evil: nie wiem juź co mam robić
Serdeczne dzięki !!!! Z plikiem umieszczonym na stronce było coś nie tak bo pare razy próbowałem i nic nie dało... ale ten co podałeś działa i wszystko jest juź w porządku. Jeszcze raz wielkie dzięki :D
Serdeczne dzięki !!!! Z plikiem umieszczonym na stronce było coś nie tak bo pare razy próbowałem i nic nie dało... ale ten co podałeś działa i wszystko jest juź w porządku. Jeszcze raz wielkie dzięki :D
Wygląda na to, źe jednak nie do końca sukcesem zakończyła się instalcja patcha.
Z tej strony pobierz patcha, zainstaluj go i kiedy system będzie chciał źebyś włozył płytę systemową w celu podminy biblioteki naciśnij NIE.
Z tej strony pobierz patcha, zainstaluj go i kiedy system będzie chciał źebyś włozył płytę systemową w celu podminy biblioteki naciśnij NIE.
Witam. Równieź mam taki problem więc umieszcze go w tym temacie (źeby nie spamować). Po przeczytaniu wszystkich wskazówek w dziale "Jak zainstalować skiny w systemie Windows?" zainstalowałem skina. Niestety ale jedyne co sie zmienia w wyglądzie systemu to niektóre ikonki i tło... reszta czyli (co najwaźniejsze chyba) pasek zadań, start i wszystklo inne nie zmienia sie. Tak jest z kaźdym skinem jaki chce zainstalować. Tutaj zamieszczam link do screena jak to wszystko wygląda po wczytaniu skina :
http://img55.imageshack.us/img55/4463/screen6af.jpg
Czy ktoś wie w czym jest problem?? Czekam na konkretne odpowiedzi. Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam
http://img55.imageshack.us/img55/4463/screen6af.jpg
Czy ktoś wie w czym jest problem?? Czekam na konkretne odpowiedzi. Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam
Strona 1 / 1