skin
Witam, Ściągnęłem skin na windows.. Ale przed tym zainstalowałem i uruchomiłem "UXTheme Multi–Patcher (Neowin Edition) 4.0" I Jak wlanczam skina to mi się zmienia tylko tapeta i ew. ikony :/ Co zrobic?
p.s. zrobilem przywracanie systemu ale i tak tak samo jest i zmieia sie tylko tapeta + ikony
Dzięki z góry za odpowiedź
p.s. zrobilem przywracanie systemu ale i tak tak samo jest i zmieia sie tylko tapeta + ikony
Dzięki z góry za odpowiedź
Odpowiedzi: 6
Czyli trzeba to robic samemu, aha ok :) dziex
Mnie to wygląda ma Samurize. Tzn i pasek i kalendarz.
Ciekawy pasek narzędziowy moźna zrobić przy pomocy Stardock ObjectDock, kalendarz Webshots Desktop.
Ciekawy pasek narzędziowy moźna zrobić przy pomocy Stardock ObjectDock, kalendarz Webshots Desktop.
Dzięki! Program pomogł i to co pokazywałem na wcześniejszym screenie juź jest :).
Jeśli temat o skinie to jest jeszcze jeden problem;
Jak zrobic źeby miec takie zeczy (ikony –moj komp.,IE,paint itd.) u góry w takim pasku, do tego zegarek na pulpicie jak widac tutaj:
Jeśli temat o skinie to jest jeszcze jeden problem;
Jak zrobic źeby miec takie zeczy (ikony –moj komp.,IE,paint itd.) u góry w takim pasku, do tego zegarek na pulpicie jak widac tutaj:
Ten program umoźliwia chyba zmiane wizualną którą robisz sam, ja chcialbym gotowego skina dac.. ehh szkoda ze mi niedziala, no ale ok, sproboje z tym programem, dzieki.
ps.
Zauwazylem Co nie jest tak w zakładce (jak sie wejdzie do właściwości pulpitu) Kompozycje widac danego skina ale jak wejde w wyglad i "okna i przyciski" (Bo tylko to sie nie zmienia) to właśnie nie ma tych skinów, są tylko 2 standartowe.. czyli tak jakłby nie wgrywaly sie okna i przyciski.. ale tlyko tło i ikony.
Brakuje tego co jest w czerwonej ramce.
ps.
Zauwazylem Co nie jest tak w zakładce (jak sie wejdzie do właściwości pulpitu) Kompozycje widac danego skina ale jak wejde w wyglad i "okna i przyciski" (Bo tylko to sie nie zmienia) to właśnie nie ma tych skinów, są tylko 2 standartowe.. czyli tak jakłby nie wgrywaly sie okna i przyciski.. ale tlyko tło i ikony.
Brakuje tego co jest w czerwonej ramce.
Strona 1 / 1