!!! SKASOWAŁO PULPIT !!!

Po prostu szkoda mi słów. Komp trochę mi cyrki robił, więc postanowiłem przeinstalować WinXP.

Mam: EPOX 8RDA+, AMD 2500+, 512DDR 333Mhz

Przy uaktualnianiu systemu, podczas instalacji urządzeń wywalał mi krytyczny błąd. Przypomniałem sobie, źe na płytach EPOXa coś takiego się dzieje i trzeba instalować od nowa. No więc robie nową instalację. Wykryło mi poprzednią wersję. pyta się czy skasować poprzednią instalację, więc usunąłem. Podczas podawania nazwy urzytkowanika wpisałem taką samą, jaką miałem poprzednią. Potem juź po instalacji się okazało, źe nazwa jest w formacie nazwa_urzytkowanika.HX73GHT45 (czyli dodało po kropce nazwę komputera). Teraz patrze w Documents & Settings, źe mam dwa foldery: jeden ze stara nazwą i jeden z tą nową z dopiskiem.

I teraz nadeszła chwila grozy! Klikam na stary folder a tu: C:Documents & Settingsstara_nazwa nie jest dostępny. Odmowa dostępu. Mało nie zemdlałem, bo miałem tam BAAAAAARDZO WAŻNE DANE! Pokazuje mi, źe folder jest pusty.

Wcześniej miałem haslo ustawione do logowania i moje foldery uczyniłem prywatnymi. Moźe dlatego teraz się nie moge tam dostać. Wydaje mi się, źe mam tyle samo wolnego misca, co przedtem a na starym Pulpicie wydaje mi się, źe było duźo danych.

Jak moge teraz odzyskać moje dane? Moźe one nadal tam są tylko nie mam do nich dostępu? Przy wyszukiwaniu plików takźe nie znajduje mi źadnych plików ze starego Pulpitu. W jaki sposób nowa instalacja Windowsa mogła skasować mi wszystkie dane na Pulpicie? Czy to dlatego, ze wpisałem tą samą nazwę, co przedtem!?

Błagam o pomoc! Na Pulpicie znajdowała się cała moja roczna praca....a nie zrobiłem buckupu :(((

Odpowiedzi: 6

Dzięki Ci BENO!!!!!!!!!!!!!!

Jestem uratowany! :))))))))))))

Masz u mnie browara!
elwieczor
Dodano
07.08.2003 20:30:44
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=1853&highlight=folder
BENO
Dodano
06.08.2003 23:46:20
EL NINO:
damipl:
Kiedyś zrobiłem podobnie i teź miałem ten sam problem.
Niestety danych juź nie odzyskałem. :(
Bo jestes mlody damipl

Na jakiej podstawie opierasz to zdanie. :lol: :wink:
damipl
Dodano
06.08.2003 22:56:05
damipl:
Bo jestes mlody damipl a wiadomo ze mlody to zawsze sie wpierdzieli :mrgreen: :D .

P.S. BENO widze ze rowniez czytujesz forum Jamy. Tutaj na tym forum tez rozwiazanie jest w archiwum :wink: .
EL NINO
Dodano
06.08.2003 22:12:43
damipl
Dodano
06.08.2003 20:51:28
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=15059
BENO
Dodano
06.08.2003 20:39:36
elwieczor
Dodano:
06.08.2003 18:22:11
Komentarzy: