SKARGA !?! Chodzi o sms'a
Około 12, 13, 14 (nie pamietam dokladnie) dzisiejszego dnia, wysłałem smsa o dostęp do działu download na jeden dzień ! I jak dotąd nie dostałem zadnej odpowiedzi ! Moźna się dowiedzieć co jest grane ?? :evil:
Aha, chciałeem dodać, ze napewno wyslalem na dobry numer i dobrze wpisałem komende, identycznie jak było napisane. Sprawdzałem kilka razy !
Aha, chciałeem dodać, ze napewno wyslalem na dobry numer i dobrze wpisałem komende, identycznie jak było napisane. Sprawdzałem kilka razy !
Odpowiedzi: 6
co jak co, ale utrzymanie serwka kosztuje nie? zrozumcie to.
co jak co, ale utrzymanie serwka kosztuje nie? zrozumcie to.
Wgodnie z planami kiedyś (moźe pod koniec 2005) zrezygnujemy w ogóle z działu z programami w takiej postaci jak jest teraz. Wtedy problem sam się rozwiąźe.
Ale w krótkim okresie taka moźliwość niestety nie istnieje.
Ale w krótkim okresie taka moźliwość niestety nie istnieje.
Kuba:Wszelkie reklamacje i problemy proszę kierować na: info@centrumxp.pl. "Podaj rodzaj usługi, nazwę programu lub skina który chciałeś pobrać, numer telefonu z którego był wysyłany SMS oraz dokładny opis problemu. Ułatwi to i przyspieszy rozwiązywanie problemu."
Takie trudne?
Właśnie wysłałem, tyle, źę po napisaniu tego posta :]
a czy będzie moźliwość w przyszłości darmowego ściągania plików ze strony ?
Wszelkie reklamacje i problemy proszę kierować na: info@centrumxp.pl. "Podaj rodzaj usługi, nazwę programu lub skina który chciałeś pobrać, numer telefonu z którego był wysyłany SMS oraz dokładny opis problemu. Ułatwi to i przyspieszy rozwiązywanie problemu."
Takie trudne?
Strona 1 / 1