skaner Mustek
Mam zainstalowany system windows Xp ...mam problem z zainstalowaniem skanera..Mustek 1200 USB Plus...jezeli ktos wie jak to zrobic..prosze o pomoc
Odpowiedzi: 3
tylko ze jak zainstaluje juz sterowniki...resetuje kompa i podlaczam skaner to wogule nie wykrywa mi nowego sprzetu :(
A "technicznie" powinno wygłądać to tak :
Zainstaluj sterowniki przy niepodłączonym skanerze :arrow: Restart komputera :arrow: podłącz skaner :arrow: Znaleziono nowe urządzenie i dalej juź "z górki".
Z tym źe XP grymasi jeźeli sterownik nie jest "autoryzowany" (niepodpisany) przez Microsoft :arrow: dajesz – Mimo to zainstaluj i juź !
Powodzenia
Zainstaluj sterowniki przy niepodłączonym skanerze :arrow: Restart komputera :arrow: podłącz skaner :arrow: Znaleziono nowe urządzenie i dalej juź "z górki".
Z tym źe XP grymasi jeźeli sterownik nie jest "autoryzowany" (niepodpisany) przez Microsoft :arrow: dajesz – Mimo to zainstaluj i juź !
Powodzenia
:Mam zainstalowany system windows Xp ...mam problem z zainstalowaniem skanera..Mustek 1200 USB Plus...jezeli ktos wie jak to zrobic..prosze o pomoc
Jaki problem ?
Skanery te instalują sie bez problemu na win xp pro i home instalowałem i uzywałem .. Na płytcee instalacyjnej są sterowniki do tego skanera bądź na stronie producenta..
Pozdrawiam
Strona 1 / 1