Skandal z SP2
widać źe wspaniała firemka wielkiego Gatesa osiadła na laurach wydając SP 2 dla developerów i IT!!!! niestety juź o indywidualnych uźytkownikach zapomniała! przecieź zaraz po wydaniu powyźszego sp2 miał być udostępniony w Win Update!!! do tej pory go nie ma!!! luz bluz!!!
ciekawe kiedy pojawi sie SP 2 w WinUpdate? :P
ciekawe kiedy pojawi sie SP 2 w WinUpdate? :P
Odpowiedzi: 4
Z ta wersja SP2 75MB jest chyba zeczywiscie cos nie tak lub tez witryna WU sama okresla jakie skladniki SP2 pobrac, gdyz umnie pobiera w tej chwili nie 75MB a 110MB. A do tej pory mialem zainstalowane SP1 i wszystkie dostepne poprawki zarowno krytyczne jak i te ktore w tej kategori sie nie mieściły.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
tzn ta wersja 75mb to jest SP2 dla zwyklych uzytkownikow a nie dla DEWELOPEROW I SPECJALISTOW BRANZY IT ??
Potwierdzam – zaproponował mi pobranie dodatku servicepack2. Sprawdziłem znowu parę minnut temu.
Cięźko się z nimi połączyć. Najpierw kilkakrotnie wywalał mi błąd 0x8024400A, ale w końcu się udało. Tylko ten sp jakiś dziwny – tylko 75 MB. Czyźbym wcześniej przez SP1 sciągnął większość poprawek ???.
Cięźko się z nimi połączyć. Najpierw kilkakrotnie wywalał mi błąd 0x8024400A, ale w końcu się udało. Tylko ten sp jakiś dziwny – tylko 75 MB. Czyźbym wcześniej przez SP1 sciągnął większość poprawek ???.
W poscie http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=21615 tomery pisze ze mu WindowsUpdate to zaproponowal
Strona 1 / 1