skaczący ping w grze !! (waźne)
Moj brat ma problem. Zalozyl sobie teraz Neostradę 512 zeby grac w gry netowe. Ale podczas gry w Call of Duty ping owszem jest niski, ale co kilka sekund się zmienia (skacze) W ten sposob nie da się grać. Moze ktos wie o co chodzi? Czy ktoś wie?
Dodam, ze ja tez mam Neosttradę ale 128kb i u mnie ten ping nie jest zmienny. O co tu chodzi? :?:
Dodam, ze ja tez mam Neosttradę ale 128kb i u mnie ten ping nie jest zmienny. O co tu chodzi? :?:
Odpowiedzi: 3
Uuupsss sorrki.. Wpisalem posta nie w tym temacie. :roll:
A apropos wlasicwego tematu zmiennego pingu u brata... A wiec nie ma on wlaczonego AV, aktualizacje chyba tez nie. Ping skacze z 70–100 nawet do 999. Po czym wracado wysjciowego i tak co kilkanascie sekund.
Co do ctrl+alt+del to powiem mu zeby sprawdzil.
A apropos wlasicwego tematu zmiennego pingu u brata... A wiec nie ma on wlaczonego AV, aktualizacje chyba tez nie. Ping skacze z 70–100 nawet do 999. Po czym wracado wysjciowego i tak co kilkanascie sekund.
Co do ctrl+alt+del to powiem mu zeby sprawdzil.
Ping zawsze jest zmienny ale w malych granicach np ja w cod mam od 50 do 70 pingu gdy nic nie sciagam :) wiadomo gdy cos sie aktualizuje to napewno ping bedzie skakac i do tego bedzie duzo wiekszy. Moze windows update, steam pracuje w tle itd takze posiadam neo + 512 nie mam problemu z graniem przez internet.
Alt + ctrl + del [wykorzystywanie sieci] sprawdz :wink:
Alt + ctrl + del [wykorzystywanie sieci] sprawdz :wink:
Moze cos nie tak z kompem jakis AV dziala w tle albo aktualizacja windowsa jest wlonczona itp.. A jesli to nie to polecam zadzwonic do techniki w TPSA
Strona 1 / 1