skóry skórki skóreczki :D
gdzie są jakieś fajne skóry do XP. no i wogóle gdzie i jak to dac zeby było :D pare razy ciągałem ale nie wiedziałem gdzie to i jak i mi nie wychodziło. prosze o porade :wink:
Odpowiedzi: 20
Witam.
Mam pewien problem, a widze ze pisano w tym temacie cos na temat UXTheme Patcher. No wiec sam go zainstalowalem, chcac manualnie i bez zadnego dodatkowego oprogramowania zmieniac style... Ale niestety nie dziala. Tzn. : niby wszystko dobrze sie instaluje, ale nie wyskakuje okienko windowsowe , ktore nalezy anulowac.
Nie wiem co zrobic.. prosze o pomoc, mam winaxp (HE) z dod. service pack 1
z gory dziekuje
a tak poza tym witam wszystkich userow forum ...
Mam pewien problem, a widze ze pisano w tym temacie cos na temat UXTheme Patcher. No wiec sam go zainstalowalem, chcac manualnie i bez zadnego dodatkowego oprogramowania zmieniac style... Ale niestety nie dziala. Tzn. : niby wszystko dobrze sie instaluje, ale nie wyskakuje okienko windowsowe , ktore nalezy anulowac.
Nie wiem co zrobic.. prosze o pomoc, mam winaxp (HE) z dod. service pack 1
z gory dziekuje
a tak poza tym witam wszystkich userow forum ...
jesli chodzi o same ikonki to daje linka z tamtad mozna sciagnac fajne ikonki i program (ja go uzywam jakis czas i narazie wszystko dziala normalnie)"icon packager.." niestety płatny no ale sa sposoby... :wink:
http://www.wincustomize.com/skins.asp?library=2&u=0
http://www.wincustomize.com/skins.asp?library=2&u=0
To moźe spróbuj odinstalować patcha(robi się to klikając na niego dwa razy)a potem załaduj go jeszcze raz.
hi ! spodobało mi się upiększanie systemu,zainastalowałem patcha,ściągnąłem skórkę,tylko czemu nie mogę otworzyć teraz właściwości pulpitu.Przez panel sterowania równieź nie ma źadnej reakcji ???
hehe to tak samo jak ja, tez kiedys chciałem ikony pozmieniac to później przywracanie systemu musiałem robic
Dzięki :!:
A z ikonami uwaźaj bo moje zabawy z nimi konczyły się przywracaniem systemu a w końcu reinstalacją.
A TUTAJ jeszcze jest program którym moźesz zmieniać skriny
A z ikonami uwaźaj bo moje zabawy z nimi konczyły się przywracaniem systemu a w końcu reinstalacją.
A TUTAJ jeszcze jest program którym moźesz zmieniać skriny
na tej stroncehttp://www.ipi.fi/~rainy/index.php?pn=projects&project=rainlendar#
jest menu "project":
rainlender – kalendarz
rainmeter – zegar
wejsc w którys z nich i sciągnąć plik "exe" bo to instalka. i zainstalowac. w menu "skins" są skóry do kalendarzy i zegarów. ale i tak ja kalendarz wole miec przezroczysty :D ale na zegar sciągnąłem bo standardowy był chamski. a do loginów i tych innych pierdół to najlepiej miec właśnie "stylexp" który sciągnąłem z www.themexp.org tylko nie wiem cos nie moge ikon zrobic ale nie wiem czy moze zje*** nie sciągnąłem
jest menu "project":
rainlender – kalendarz
rainmeter – zegar
wejsc w którys z nich i sciągnąć plik "exe" bo to instalka. i zainstalowac. w menu "skins" są skóry do kalendarzy i zegarów. ale i tak ja kalendarz wole miec przezroczysty :D ale na zegar sciągnąłem bo standardowy był chamski. a do loginów i tych innych pierdół to najlepiej miec właśnie "stylexp" który sciągnąłem z www.themexp.org tylko nie wiem cos nie moge ikon zrobic ale nie wiem czy moze zje*** nie sciągnąłem
No to pisz jak to robisz.
oki zegar juz umiem teraz zabiore sie za loginy i screeny 8)
To daj znac jak coś znajdziesz.
ale i tak dzięki. sam poszperam i wpadne jak loginy i screny zapodawac
ale i tak dzięki. sam poszperam i wpadne jak loginy i screny zapodawac
To na górze ja tylko nie zalogowany
Prawde mówiąc nie wiem ,nie ściągałem ani skrinów ani loginów.
no własnie sciągnąłem instalke ale skórka jest chamska (zainstalowałem patcha) i musze cosik innego zdobyć. dzięki za porade :!: :!: :!: :!: :)i jeszcze coś, na tamtej stronce mozna sciągnąć tez loginy i screeny jak sie xp ładuje i gdzie to trzeba wkleić. to bedą instalki czy trzeba rozpakowac
Musisz teraz "zainstalować" tego patcha.Będzie trzeba zrestartować windowsa.Oczywiście windows będzie się burzył źe zmieniasz sytemowy plik(olej to).I teraz jest tak źe część skór trzeba rozpakowac do folderu windowsa
resources :arrow: themes.I później juź normalnie zmieniasz skóry klikając na pulpicie prawą myszą i wchodzisz we właściwości:ekran.A część jest rzeczywiście z instalatorem.
ps.te z instalatorem posiadają jakies dodatkowe programy albo reklamy.
resources :arrow: themes.I później juź normalnie zmieniasz skóry klikając na pulpicie prawą myszą i wchodzisz we właściwości:ekran.A część jest rzeczywiście z instalatorem.
ps.te z instalatorem posiadają jakies dodatkowe programy albo reklamy.
rozpakowałem. i co mam zrobic teraz z tym patchem, a i ściągnąłem jakąś skórke z tej stronki co mi podałeś i jest to plik instalki. powiec mi co dalej
tu go masz
a skąd ssać tego patcha???
Jak uźyjesz patcha o którym pisałem to będziesz mógł uźywac skór od programu stylexp bez niego samego