skórka do avasta!
witam serdecznie:)
Chcę zainstalować sobie program antywirusowy avast ale interface mi sie nie podoba i chciałbym zainstalować takźe skórke. Jest do pobrania ale ja nie wiem jak sie to ,,technicznie '' robi bo nigdy tego nie robiłem , kto mi doradzi?. Najchętniej ktoś, kto juź tak robił. Dziękuje z góry za rade.Pozdrawiam.
Chcę zainstalować sobie program antywirusowy avast ale interface mi sie nie podoba i chciałbym zainstalować takźe skórke. Jest do pobrania ale ja nie wiem jak sie to ,,technicznie '' robi bo nigdy tego nie robiłem , kto mi doradzi?. Najchętniej ktoś, kto juź tak robił. Dziękuje z góry za rade.Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 7
No właśnie nikt nie ma dostępu do mojego kompa .
Lipton:Dlaczego przy kaźdym uruchomieniu windy jest uruchamiany Boot–Time Scan ? Na 100% nic nie ruszałem w ustawieniach programu i na 100% niemam źadnego wira.
Witam :)
Prawoklik na interfejs programu – opcja "ustaw program podczas rozruchu" – harmonogram (moźe być wymagany restart).
Moźe ktoś przestawił bez twojej wiedzy ? Róźnie to bywa ;)
Dlaczego przy kaźdym uruchomieniu windy jest uruchamiany Boot–Time Scan ? Na 100% nic nie ruszałem w ustawieniach programu i na 100% niemam źadnego wira.
dzięki tire :)
To je pobierz!!!!
Zainstalują się automatycznie w Avast.
W menu Avast jest pozycja Skin.
Zajrzyj tam potem.........
Zainstalują się automatycznie w Avast.
W menu Avast jest pozycja Skin.
Zajrzyj tam potem.........
a jakie ?, na ich stronie do pobrania znalazłem chyba 5.
Proste.Avast w podstawie ma 3 skiny.
Musisz odnaleźć menu i zmienić.
Musisz odnaleźć menu i zmienić.
Strona 1 / 1