[size=18]Gator[/size] co to jest
czy ktoś spotkał się z programem Gatordostało mi się to do mnie ze strony www.xxx.xxx nie wiem do czego to słuźy, podejrzewam źe ma to poprawiać transmisję...???? ale nie wiem jak TO działa, podobno korzysta z tego "programu" 13 mln osób, proszę o informację jeśli ktoś się spotkał z tym programem.
Odpowiedzi: 13
He,he
Ale odpowiedźi Tomekk udzielił 27 sierpnia 2003 r.
No,w sumie racja,topic stary a user, z Boźą pomocą, po ponad 3 miesiącach udziela łaskawie odpowiedzi. :shock: :shock:
Tyle trwa usuwanie Gatora...........Ad–aware :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale odpowiedźi Tomekk udzielił 27 sierpnia 2003 r.
No,w sumie racja,topic stary a user, z Boźą pomocą, po ponad 3 miesiącach udziela łaskawie odpowiedzi. :shock: :shock:
Tyle trwa usuwanie Gatora...........Ad–aware :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tire:andrzej lewski:czy ktoś spotkał się z programem Gatordostało mi się to do mnie ze strony www.xxx.xxx nie wiem do czego to słuźy, podejrzewam źe ma to poprawiać transmisję...???? ale nie wiem jak TO działa, podobno korzysta z tego "programu" 13 mln osób, proszę o informację jeśli ktoś się spotkał z tym programem.
Powstał dział Bezpieczeństwo i na przyszłość tam z takimi problemami naleźy się zwracać.
Poza tym proszę usunąć adres gatora :!: :D
he he, nie zwraca sie uwagi na daty postow, co Tire ? :D
11 Grudnia 2002 nie bylo jeszcze dzialu Bezpieczenstwo :wink: Ale teraz jest i tam tez ten topic laduje
andrzej lewski:czy ktoś spotkał się z programem Gatordostało mi się to do mnie ze strony www.xxx.xxx nie wiem do czego to słuźy, podejrzewam źe ma to poprawiać transmisję...???? ale nie wiem jak TO działa, podobno korzysta z tego "programu" 13 mln osób, proszę o informację jeśli ktoś się spotkał z tym programem.
Powstał dział Bezpieczeństwo i na przyszłość tam z takimi problemami naleźy się zwracać.
Poza tym usunąłem adres gatora :!: :D
Dzięki.
Przeskanowałęm i usunąłem GATORa.
A zawsze się zastanawiałem do czego to słuźy.
Przeskanowałęm i usunąłem GATORa.
A zawsze się zastanawiałem do czego to słuźy.
Proszę bardzo.Jest juz nawet wersja 6.0.
http://download.com.com/3001–2144–10214379.html
http://download.com.com/3001–2144–10214379.html
Dawno zakopany temat.
Ale ma moźe ktoś link do tego Ad–aware 5.81.
Bo w Kazie wole nie szperać.
Ale ma moźe ktoś link do tego Ad–aware 5.81.
Bo w Kazie wole nie szperać.
Człowieku, wywal to na zawsze i omijaj szerokim łukiem wszystko o tej nazwie. Stronę internetową teź. I zobacz przy pomocy funkcji 'znajdź–pliki i foldery' czy nie zostały ci jakieś śmiecie. I zainstaluj sobie ad Aware do czyszczenia komputera z takich rzeczy, a do uzupełnienia zainstaluj jescze spybot–search&destroy. Z tym zestawem moźesz dopiero zacząć pracę komputerem. Ale jeśli chcesz mówić o prywatności to spraw sobie jescze stopzillę – blokuje wszystkie reklamy, popup'y itp. oraz popupCop – niewielki, ale bardzo funkcjonalny program, dzięki któremu zablokujesz teź takie rzeczy jak animacje w formacie flesh, grafikę, automat. odświeźanie, i wiele więcej. Ja tego uźywam i od tego czasu nie pojawiło Mi się źadne niechciane okno ani reklama. Te cztery programy to mus dla osób korzystających z sieci i chcących w pełni kontrolować swój komputer.
Czyli usun go czym prędzej :lol:
A w razie jak bys juz go dotknal to zainstaluj programik Ad–aware 5.81 [jest na Kaazie] i on ci go znajdzie i wywali.
Nie dotykaj GATORA broń boshe :!: :!: :!:
Jest to program do zapamiętywania danych osobowych w ankietach, itp. Nie polecam instalować, bo program zawiera moduł spyware.
jak go nie wgrałes to nie wgrywaj, nie wiem do czego on słuźy, ale jego bonusowa funkcja to zwalnianie kompa jak cholera
jak go nie wgrałes to nie wgrywaj, nie wiem do czego on słuźy, ale jego bonusowa funkcja to zwalnianie kompa jak cholera
Strona 1 / 1