sims2
hej mam pytanko nie wiem moze i to bylo juz tutaj ale jak szukalam to znajdowalam ale odpowiedz nie na to co chcialam... a mianowicie chodzi o to ze instalka sims 2 ma 2 gb!!! powiedzcie mi co z nia zrobic zeby zrzucic ja na plyty... jakim programem do dzielenia duzych plikow na mniejsze mam sie posluzyc... bo jak szukalam to znajduje ale tylko na pliki avi a o grach itp itd nic...:((
Odpowiedzi: 10
ja mam nagrywarke DVD i dzielić juz nie muszę a pozatym to mozesz podzielić Alcoholem 120%
:arrow: data postu
Windows Commander albo WinRAR :)
ojciec kupil ostatnio lite–ona dwuwarstwowego, tylko cena nosnikow dwuwarstwowych jest przerazajaca :shock:
Ma w opisie "DL" – cokolwiek to znaczy :wink:
Rebe:EL NINO:Ja to tam obojetnie co chce podzielic i w jakim celu, robie to za pomoca Windows/Total Commandera.
e.....tam – ja to se nagrywarkę DVD kupiłem i dzielić juź nie muszę :wink:
To se poczekaj jak będziesz dzielił na częci po 4 GB :D
EL NINO:Ja to tam obojetnie co chce podzielic i w jakim celu, robie to za pomoca Windows/Total Commandera.
e.....tam – ja to se nagrywarkę DVD kupiłem i dzielić juź nie muszę :wink:
Ja to tam obojetnie co chce podzielic i w jakim celu, robie to za pomoca Windows/Total Commandera.
heh po pierwsze milo mi Marta jestem a nie ON... po drugie pytam o program za pomoca ktorego moge duzy plik podzielic na kilka mniejszych zeby np zmiescil sie na plyte... czaisz???? tak jak z filmem jak jest za duzy zeby wrzucic go na jedna plyte uzywasz jakiegos programu zeby go podzielic na mniejszy i dopiero mozesz zrzucic na plyty... ehh...
Pytania nie rozumiem.
Skoro na dysk z płyt zrzuciłeś to, to po co na płyty z powrotem dać chcesz – zgubiłeś?
Skoro na dysk z płyt zrzuciłeś to, to po co na płyty z powrotem dać chcesz – zgubiłeś?
Strona 1 / 1