Sims13.package !! HELP

Witam a więc mam problem z instalacją The sims 2 tzn. instalacja sie zaczyna normalnie z początku jest wszysko ok, tylko około 12% wyskakuje mi błąd: Podczas kopiowania pliku ,,TSDataResSims3DSims13.package z nośnika wystąpił problem. Czy chesz ponownie spróbować skopiować pilik czy zakończyć instalacje, i mam moźliwość próbować ponownie ale to nic nie daje :( prosze pomóźcie !! POZDRAWIAM i

Odpowiedzi: 3

b]Na płycie z sims2 są pliki o nazwie compresed.zip czy coś takiego problem tkwi w tym, źe system nie moźe tego rozkompresować. Sam teź mam taki problem.
Jedynym rozwiązaniem jakie znalazłem jest skopiowanie zainstalowanej gry(łącznie z kluczami rejestru) z innego komputera(na którym działają).[/b] :?:
Anonymous
Dodano
19.10.2004 18:27:19
kamilgg:
Witam a więc mam problem z instalacją The sims 2 tzn. instalacja sie zaczyna normalnie z początku jest wszysko ok, tylko około 12% wyskakuje mi błąd: Podczas kopiowania pliku ,,TSDataResSims3DSims13.package z nośnika wystąpił problem. Czy chesz ponownie spróbować skopiować pilik czy zakończyć instalacje, i mam moźliwość próbować ponownie ale to nic nie daje :( prosze pomóźcie !! POZDRAWIAM i

Pewnie to piracik winc moze byc cus niecus zrypane.
Zastosuj to co Bobi_robert a jak nie pomoze to lepiej kupic legalna wersje.
theboss78
Dodano
16.10.2004 11:55:16
kamilgg:

W takich systuacjach oplaca sie zrobienie obrazu plyty na HDD wymeulowanie napedu i zamontowanie tam obrazu
Bobi
Dodano
16.10.2004 10:03:26
kamilgg
Dodano:
16.10.2004 05:30:59
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1