Sims– śmierć z powodu nieznanej choroby

Jak gram to nagle sim zaczyna kaszleć a poźniej w dzienniku pisze –XXX umiera z powodu bliźej nieznanej choroby

Odpowiedzi: 20

Anonymous:
Gierka jest swietna pod wzgledem brutalnosci :lol: , wyzywania sie na simach :lol: . Ja kiedys zebralem cala okolice u siebie w chacie na mega zajeb... imprezce. Gdy sie wszyscy stawili zlikwidowalem wszystkie drzwi, zabralem lodowki, kible itp. Ale byla jazda! Kilkadziesiat osob siusialo :evil: gdzie popadnie, spalo gdzie popadnie i oczywiscie umierali gdzie popadnie! Pozniej obok mego domku stworzylem mega cmentarz.

Drugim sposobem ktory preferowalem aby usmiercic simow bylo ich plodzenie a pozniej topienie w basenie.

Pozdro :!: :!: :!:

I oto co brutalne gry robią z ludźmi... szkoda słów. Pozdro :!: :!: :!: :evil:
mars28
Dodano
17.05.2004 12:06:41
Gierka jest swietna pod wzgledem brutalnosci :lol: , wyzywania sie na simach :lol: . Ja kiedys zebralem cala okolice u siebie w chacie na mega zajeb... imprezce. Gdy sie wszyscy stawili zlikwidowalem wszystkie drzwi, zabralem lodowki, kible itp. Ale byla jazda! Kilkadziesiat osob siusialo :evil: gdzie popadnie, spalo gdzie popadnie i oczywiscie umierali gdzie popadnie! Pozniej obok mego domku stworzylem mega cmentarz.

Drugim sposobem ktory preferowalem aby usmiercic simow bylo ich plodzenie a pozniej topienie w basenie.

Pozdro :!: :!: :!:
Anonymous
Dodano
17.05.2004 00:56:17
Śmierć spowodowana z pewnością z przejedzenia teź tak miała moja siostra kilka lat temu simsy umierały gdy usuneła lodówke to było wporzo nie wiem jak to uciebie :)
_Mc_PauL_
Dodano
09.05.2004 01:55:21
jak ja miałem gościa i sie dopiero co wprowadziłem to miałem lampe stojącą (bez skojarzeń) :D i zarówka sie spaliła. gosciu lampe dotknął, poraziło go i zabiło. odechciało mi sie grac
matijas
Dodano
08.05.2004 21:39:45
a ja kiedys zrobilem simow niesmiertelnych :D nie musieli jesc srac:D odpoczywac doslownie nic.
kazda prace mialem .
Anonymous
Dodano
08.05.2004 15:04:59
Mrówek:
Postanowiłem, źe pobawię się w dziadka klozetowego ;)
Zbudowałem małą budkę z kibelkiem i wszystko otoczyłem pięknymi ogrodami :):):)
To była chyba najładniejsza ubigacja w tej grze :lol: :lol: :lol: :lol:

nie no MEGALOL,ROTFL :lol:
Anonymous
Dodano
28.04.2004 02:38:18
Benus:
kurde ja mam w domu chomika > i faktycznie coraz gorzej sie czuje :!: :P

Ani mnie nie straszcie!!! :shock:
A pro po sadyzmu to moja siora budowała biuro ze wszystkimi elementami drewnianymi i tak przypadkiem kominek bez alarmu i fajnie wyglądało gdy się hajcowało :lol:
Ad@$
Dodano
27.04.2004 15:21:51
Ale cmentarz, to nic :lol: :lol:

W Simsach była taka fajna podłoga (tak na początku myślałem z bratem), o kolorze szarym. ;)
Więc zbudowałem wypasistą chatę... Full bajerów itp. ale nigdy nie miałem maksymalnego współczynnika jeśli chodzi o wygląd domu ;)
Okazało się, źe zamiast podłogi rozsypywałem w domu źwir :lol: :lol: :lol:

Inny kolejny numer był taki ;)
Postanowiłem, źe pobawię się w dziadka klozetowego ;)
Zbudowałem małą budkę z kibelkiem i wszystko otoczyłem pięknymi ogrodami :):):)
To była chyba najładniejsza ubigacja w tej grze :lol: :lol: :lol: :lol:
Mrówek
Dodano
27.04.2004 03:13:20
NO to ładne szatańskie plemie nam tu rośnie!! Jeden głodzi ludzi, drugi lubuje się w archtekturze nekropoli.Pięknie pięknie, ciekawe co na to ks. Rydzyk :D
Krzychooo
Dodano
27.04.2004 02:16:43
gratuluję pomysłowości... :D:D:D ja głodziłem ludzi... tworzyłem rodzinke i zabierałem lodówki, łazienki i wanny... była jazda... mały obóz :D:D:D
MaximBoskov
Dodano
27.04.2004 00:07:52
Ja kiedyś w simsach zrobiłem sobię cmentarz ;)
Proste ;)
Wychodzisz za kilka źon i kaźesz im się kąpać w basenie.
Nastepnie usuwasz drabinki, a źony po jakimś czasie umierają ;)
Potem usunąłem domek... Ułoźyłem odpowiednio nagrobki. Wszystko otoczyłem płotem i sprzedałem :):)
Wiecie jak fajowo wyglądał cmentarz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mrówek
Dodano
26.04.2004 23:50:39
przeźyłem juź w domu 5 chomików... twarda sztuka jestem i sie nie dam:D:D:D strzeźmy się buntu gryzoni!!!! :wink: :wink: :wink: to pewnie ich dywersyjne działania prowadzą do śmierci naszych simów :P:P:P
MaximBoskov
Dodano
26.04.2004 23:40:31
kurde ja mam w domu chomika > i faktycznie coraz gorzej sie czuje :!: :P
Benus
Dodano
26.04.2004 23:36:39
Tomekk:
pewnie siostra opiekuje się chomikiem (albo świnką morską – nie pamiętam dokładnie co tam jest).

Zlikwidowac chomika, wszyscy ktorzy posiadaja tego zwierza niech go zlikwiduja.
theboss78
Dodano
26.04.2004 23:27:03
pewnie siostra opiekuje się chomikiem (albo świnką morską – nie pamiętam dokładnie co tam jest).

Moja siostra teź w to gra i właśnie z powodu tego zwierzaka rodzinka zaczęła się dusić i szybko ginęli niektórzy.

Pozdro
Tomekk
Dodano
26.04.2004 23:12:55
są dwa powody:
1. nasze wejscie do uni europejskiej
2. terroryści juź sa nawet w simsach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kwak
Dodano
26.04.2004 22:36:27
pierwszy raz słyszę... moźe zainstalowała jakiegoś moda albo co?? a w jakim zawodzie realizował się jej "mąź"... moźe to ma jakis związek z nagłym zejściem twojego "szwagra"... :wink:
MaximBoskov
Dodano
26.04.2004 20:00:56
To z pewnoscia waglik.
theboss78
Dodano
26.04.2004 18:22:48
Jak juź to pisze!!! A pisze zwykłych + randka+wakacje+zwierzaki i chyba na tyle
Ad@$
Dodano
26.04.2004 17:01:52
A o której części The Sims mówisz ?