sims randka nie dziala!
hello mam sims randke od kolegi pozyczylem i jak odpalam instalke i mam blad przy sprawdzaniu sciezki instalacji w rejestrze i nie instaluje sie mi gra czemu ?
chcialemw to pograc kurde:(
:)
chcialemw to pograc kurde:(
Odpowiedzi: 9
Poza tym gdzieś w katalogu płytki instalacyjnej są zawsze pliki graficzne i ich jest około 15 i zobacz czy jest tam bitmapa z nagłowkiem randka ,a nie na przykład hotdate .Czy jest tam polski?Zajarzyjeś?
Aposzukałeś w katlogach tam gdzie zainstalowałeś gdzieś tam powinny być takie pliki teksstowe i do DOS'a i tam są częściowe spolszczenia?
kurde the sims radnka miala byc PL bo tak pisze w inestalce a jest po angieslku to samo jest z abracadabra instaluje a tu angieslki siet co zrobic ?? jakies spolszczenie jest moze???niby pisze PL a tu:(
O sorki jak zwykle zapominam się zalogować , ale to ja Ad@4.
Kontynuując to jeźeli klikasz na autorun i nie masz do wyboru polski po wgraniu randki to moźe randkę masz po angielsku?
Kontynuując to jeźeli klikasz na autorun i nie masz do wyboru polski po wgraniu randki to moźe randkę masz po angielsku?
A klikasz na cracka czy autorun bo to jest istotne?
zwykle simsy jak zainstaluje i odpalam mam do wyborwu PL albo angielski natomiast instaluje randka odpalam i mam tylko angielski niewiem czemu?
Otóź rowiązań jest kilka . Najlepiej zwróć uwagę czy podczas instalki zwykłych simsów czy uruchamia Ci się po polsku i najlepiej nie właź przez cracka tylko przez autorun.exe (w katalogu simsów )i wybierz po polsku i zobacz czy faktycznie tak jest .Ten sam krok powtórz po zainstalowaniu simsów randki.Jeźeli nie to odinstaluj i wszystko na nowo od zwykłych simsów.
Odpisz jak rezultaty
Odpisz jak rezultaty
juz dziala cos sie instalka zepsula ale dziala juz zainstalowalem sims i dziala .teraz jest tylko lipa bo mialo byc sims randka po polsku a jest po angielsku da sie to jakos zmienic ??
a masz zainstalowane zwykłem simsy :?:
Strona 1 / 1