Sims 2
Instalacja gry przebiega normalnie kiedy chce włączyć gre pojawia się napis sims 2 i nie chce się włączyć czekałem 10 min i nic co mam zrobić pomocy !!!
Odpowiedzi: 8
Neo_x:obraz pierwszej plyty montuje sie w deamon tools 3.47 z emulacja safelock i dziala
A dlaczgeo akurat 3,47 a nie np. wersja sprzed trzech lat??? Teź obsługuje safelocka i teź działa ;)
Ponadto rozmiar tego MDFka to 15,2 a nie kilka mega. To moźe być omyłka nawet o 500% ;)
obraz pierwszej plyty montuje sie w deamon tools 3.47 z emulacja safelock i dziala.. albo sciagasz obraz tylko z zabezpieczeniami plytki sims 2 cd1... ktory zajmuje pare mb i uruchamiasz w deamonie obraz tego scrackowanego obrazu
sopfel:ja niewiem ale slyszalem ze drzeba go przez alkochol uruchamiac
Dobrze słyszałeś. Montujesz po prostu IMAGE *.mdf z pierwszej płyty Sims2 – taki malutki (chyba około 15 MB) i w rejestrze przestawiasz ścieźki płyty na ten napęd. Nie uźywaj źadnego cracka
Xeno:gry nie dzialaja
Moźe coś więcej o sprzęcie i zachowaniu po odpaleniu skrótów do Twoich gier... Z reguły jest to wina starych sterów i DX
Pozdrawiam
U ,mnie jest problem
,ze gry nie dzialaja ,co z tym zrobic jak sie konfigurujr karte ??
,ze gry nie dzialaja ,co z tym zrobic jak sie konfigurujr karte ??
ja niewiem ale slyszalem ze drzeba go przez alkochol uruchamiac
Cze ja mam identyczny problem i jak mozecie to go zorwiazcie, jak skonfigurowac karte ?? (milem formata)gra piracka ...pomocy 8)
kaska123:ja mam taki sam problem pomuzcie blagammmmmmmmmmmmm
To łaskawie napisz jaką masz konfigurację sprzętowa ;)
ja mam taki sam problem pomuzcie blagammmmmmmmmmmmm
Strona 1 / 1