Sims 2 i Muzyka, oraz rozwiązanie problemu startu
Witam!
Mam pytanie. Nie wiecie jak zrobić by mieć wlasną muzykę w tej grze? W simsach (1) wystarczyło skopiować mp3 do odpowiedniego folderu.
a tak pzry okazji.pewnie wileu z was miało ten problem. Instalacja simsów 2 i nie moźna ich odpalić. Wystarczy miec program typu RegCleaner i wywalić klucz CloneCD. on blokuje simsy. Tylko on.
Mam pytanie. Nie wiecie jak zrobić by mieć wlasną muzykę w tej grze? W simsach (1) wystarczyło skopiować mp3 do odpowiedniego folderu.
a tak pzry okazji.pewnie wileu z was miało ten problem. Instalacja simsów 2 i nie moźna ich odpalić. Wystarczy miec program typu RegCleaner i wywalić klucz CloneCD. on blokuje simsy. Tylko on.
Odpowiedzi: 3
No i wlasnie to samo jest napisane w pliku Readme i w instrukcji od gry, ale po co czytac, lepiej szukac po necie i tematy na forum zakladac :lol:
dobra, juz, wszystko wiem. Dla mających ten problem: http://sims.safri.pl/articles.php?id=57
Jak miec wlasna muze w The Sims 2? Bardzo prosto wystarczy przeczytac instrukcje, badz plik Readme z tego co Pamietam dolaczony do gry. Potem takze juz w opcjach gry masz ustawienia w ktorych momentach maja wystepowac donane przez uzytkownika pliki dzwiekowe
Strona 1 / 1