Sim Lock

Chodzi mi o zdjęcie sim locka z telefonu
Sagem myX–1. Czy jezeli ktos umnie zdjac go to poda mi kod, bede bardzo wdzięczny, poniewaź jest to bardzo waźna sprawa"zycia i smierci" bo sprzedaje telefon i musze zdjac sim locka, prosze was napiszczie mi cos pozytywnego!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :? :? :?

Odpowiedzi: 8

Zygo:
Chyba troche za puźno ta odpowiedz :wink:

zauwaz ze nie tylko w tym temacie :wink:
Bobi
Dodano
01.08.2004 01:40:40
Chyba troche za puźno ta odpowiedz :wink:
Zygo
Dodano
01.08.2004 01:25:07
Poszukaj w sieci sa tam takowe programy do simlockow...Np moj kumpel oferuje sciagnieci simlocka za 2 zl :]
Misiekstifler
Dodano
31.07.2004 19:25:01
Doktor X:
Ok. ale wydawalo mi sie ze zdjecie simlocka na wlasna reke jest zlamaniem umowy z operatorem.A co za tym idzie niezgodne z prawem :?:(prawem cywilnym)

zdjęcie simloka jest jak najbardziej zgodne z prawem – przecieź masz napisane w umowie, źe jak zdejmiesz sima to tracisz gwarancję, czyli innymi słowy prawo mówi : moźesz zdjąć simlocka jak chcesz, ale stracisz przez to gwarnację :D. Ot i cała filozofia :) A ponadto, po rozwiązaniu umowy w salonie sami zdejmą zdejmą Ci sima na Twoje rzyczenie (zapewne za jakąś opłatą :) )
The_judge
Dodano
21.05.2004 01:15:54
danielzywczak
Dodano
21.05.2004 00:29:42
Ok. ale wydawalo mi sie ze zdjecie simlocka na wlasna reke jest zlamaniem umowy z operatorem.A co za tym idzie niezgodne z prawem :?:(prawem cywilnym)
Jesli sie myle to juz strzelam buraka :oops:
Doktor X
Dodano
21.05.2004 00:11:40
Doktor X:
Cos mi sie wydaje ze na tym forum nie otrzymasz odpowiedzi na twoj post...
Najpredzej uslyszysz REGULAMIN :!: itp...

a dlaczego? czy zdjęcie sima to jakieś przestępstwo ? Jak ktoś umie to zrobić to bez obawy moźę podać kod. A co do tamtego forum, to rzeczywiście znajdziesz tam wiele osób, które bez problemu Ci pomogą
The_judge
Dodano
21.05.2004 00:03:56
Cos mi sie wydaje ze na tym forum nie otrzymasz odpowiedzi na twoj post...
Najpredzej uslyszysz REGULAMIN :!: itp...
wejdz tu http://forum.techtronic.pl/ i pogadaj z ludzmi... :wink:
napewno ci pomoga...
Doktor X
Dodano
20.05.2004 23:04:25
Anonymous
Dodano:
20.05.2004 21:58:38
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1