Silent Hill 3 nie działa!!

Pomóźcie!! Zainstalowałem Silent Hill 3 i mi nie chce się włączyć!! Jak chcę wł to pokazuje mi sie komunikat źe instalacja nie została naleźycie przeprowadzona, a przecieź wszystkie płytki po kolei instalowałem. Nie wiem co tu jest grane...

Odpowiedzi: 8

piotr2:
Pojawia mi się komunikat jak wł grę: This game requires a video card with a minimum of 32 MB VRAM and programmable Vertex/Pixel Shader support.
Jeźeli nie posiadasz karty graficznej która spełnia wymagania minimalne – nie
damiancore
Dodano
26.02.2006 17:30:28
Dzięki za info mettal. Przeinstalowałem, ale teraz się okazało źe mam chyba za słabego kompa. Pojawia mi się komunikat jak wł grę: This game requires a video card with a minimum of 32 MB VRAM and programmable Vertex/Pixel Shader support. Nic z tym nie da rady zrobić? Mimo wszystko dzięki serdeczne.
piotr2
Dodano
25.02.2006 22:37:55
Sproboj i modify, i repair bo ja juz nie pamietam jak dokladnie to zrobilem, bo dosc dawno to bylo :wink: Ale napewno wybieralem instalacje pelna, czyli wszystko na HDD.

A z ta dodatkowa muzyka to nie wiem, bo nie mialem takiego dodatku... Ale powinno cos pisac na ten temat w instrukcji od gry,pliku readme,albo na tej dodatkowej plytce, jakis instalator coskopiuje to w odpowiednie miejsce

A Trainer no coz, jak sobie nie bedziesz dawal rady z przeciwnikami to moze Ci sie przyda
mettal
Dodano
25.02.2006 19:27:39
klonpiotr jak cię to tak ciekawi – kupiłem oryginał – amerykańską wersję. To nie potrzeba wtedy cracka jak się ma oryginał?

mettal – Czyli mam instalować grę kilka razy wybierając opcję: modify czy repair? Lepiej wybrać instalację pełną (z filmikami) czy bez? Czy ma to jakiś wpływ na to źe mi się nie zainstaluje? I gdzie mam skopiować te utwory do gry ( mam 6 płytkę z utworami specjalnie napisanymi do tej gry).
Gdzieś na innym forum czytałem źę ludziom nie działa teź Silent Hill 3 bo mają zainstalowane roźne kodeki pack.
Natknąłem się w necie na m.in. trainery do Silent Hilla – ich nie potrzebuję chyba?
piotr2
Dodano
25.02.2006 18:48:38
Heh, tez tak kiedys mialem, gra z plytki (wersja DVD) instalowala mi sie calkowicie poprawnie, apo zrzuceniu jej jako obraz plyty byl wlasnie taki problem, ze niby komunikat ze instalacja zakonczona.A przy uruchamianiu wyskakiwal komunikat ze nie zostala poprawnie zainstalowana. Pewnie wina zabezpieczenia.

Dokladnie nie pamietam jak sobie z tym poradzilem, wiem ze folder z gra po instalacji zakonczonej powinien miec rozmiar prawie 5GB.

W przypadku tego bugu,kopiowalo sie kolo 4GB. Z tego co sie nie myle, Ponawialem instalacja kilka razy (chyba 3) i gra sie nainstalowaywala, jedno na drugie, az skopiowaly sie wszystkie potrzebne pliki.
mettal
Dodano
25.02.2006 17:07:24
damiancore:
klonpiotr:
a legalna?
A co to ma do rzeczy?(pytanie retoryczne)
np crack moze byc do dupy
gieras
Dodano
25.02.2006 16:28:48
klonpiotr:
a legalna?
A co to ma do rzeczy?(pytanie retoryczne)

piotr2 – usuń i zainstaluj ponownie.
damiancore
Dodano
25.02.2006 13:16:50
a legalna?
klonpiotr
Dodano
25.02.2006 00:58:31
piotr2
Dodano:
24.02.2006 23:37:09
Komentarzy: