Siemka Jak mam zmienić PLIKI LOGONUI i NTOSKRNL.EXE POMOCY!

:( :( :( :( mianowicie chodzi mi oto źe plik o nazwie NTOSKRNL.EXE jest to plik od ekrana botowego i gdy chcę wrzucić zmieniony plik abym niemiał poprzedniego ekranu botowego tylko nowy to niezmienia się a stary ekran jest w dalszym ciągu
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Plik o nazwie LOGONUI jest to plik do ekranu logowania i tak samo nieumię zamienić plików nawet jak mam wyłączone przywracanie systemu to i tak w dalszym ciągu jest ten stary zamiast zmienionego na kturym mam nowy ekran do logowania .

Odpowiedzi: 8

:wink: :wink: :lol: :lol: :lol: ok thx za link działa to spolszczenie w partition magic 8.0
jak ktoś wie jeszcze gdzie jest spolszczenie do Macromedia Flash mx lub do flasha 5 thx za linki
sajmon_sey
Dodano
15.09.2003 17:49:47
Spolszczenie do PM8 podal snickers na http://forum.infojama.pl/download.php?id=2189

To co sciagniesz – wypakuj i dodaj rozszerzenie rar, a pozniej jeszcze raz wypakuj. Cos zmienia zalaczniki na Jamie.
EL NINO
Dodano
15.09.2003 13:26:20
chodzi mi o spolszczenie do Paint shop pro 8
Partition Magic 8.o jeźeli ktoś zna proszę o podanie Thx for all :lol: SAJMON_SEY.....Matrix Has You
15.09.2003 03:03:21
Lobo11:
Sajmon , jak podmieniasz plik NTOSKRNL.EXE to zrob to w trybie awaryjnym bo inaczej bedziesz mial starego bootscreena.NIe wszystkie robione NTOSKRNL.EXE dzialaja poprawnie , wiec nie zdziw sie jak ci sie komp nie wlaczy 8)

Dobrze gada, miałem kiedyś taką niespodziankę :wink: :wink:
W.Axl Rose
Dodano
14.09.2003 20:57:47
Sajmon , jak podmieniasz plik NTOSKRNL.EXE to zrob to w trybie awaryjnym bo inaczej bedziesz mial starego bootscreena.NIe wszystkie robione NTOSKRNL.EXE dzialaja poprawnie , wiec nie zdziw sie jak ci sie komp nie wlaczy 8)
Lobo11
Dodano
14.09.2003 20:50:53
sajmon_sey:
wiem ale to nie ja pisałem tylko moja źona więcej sie to niepwturzy Peace :wink: :wink: :wink: :wink:

No to niech źona zarejestruje się jako sajmon_seyka :wink: :wink: :P :P :mrgreen: :mrgreen:

Ps. Mam nadzieję źe sobie poradzisz mając tyle tematów do obczytania ? Jak by jednak nie to wal śmiało :wink: :P :P
W.Axl Rose
Dodano
14.09.2003 20:48:31
wiem ale to nie ja pisałem tylko moja źona więcej sie to niepwturzy Peace :wink: :wink: :wink: :wink:
sajmon_sey
Dodano
14.09.2003 20:44:08
sajmon_sey ale jesteś leszczyk.
Zakładasz nowy temat zamiast kontynuować w starym i nie czytasz co się do Ciebie pisze.
Opcja szukaj. Proszę bardzo, minutę mi to zajęło:
raz: http://www.centrumxp.pl/forum/search.php?mode=results
dwa: http://www.centrumxp.pl/forum/search.php?mode=results
Czytaj i ucz się :wink: :P :P
W.Axl Rose
Dodano
14.09.2003 18:30:35
sajmon_sey
Dodano:
14.09.2003 18:12:38
Komentarzy:
8