Siec
Mam siec blokową i mam na swoim komputerze udostępniony folder i przysyłają mi róźne rzeczy jak moge sprawdzic kto to mi przysłał??
Odpowiedzi: 6
Witam
Dzieki za odpowiedz
Dzieki za odpowiedz
Przegladnij posty – zostalo to opisane – nawet dzisiaj cos tam skrobalem na klawiaturze :wink: .dszyszko:Witam.
A mam pytanie, jak przypisac prawa roznym osobom w sieci?
Jesli chcesz cos udostepnic tylko dla jednej osoby, to wystarczy wylaczyc proste udostepnianie, zalaczyc konto goscia i nadac mu haslo.dszyszko:Albo jak mozna zrobic cos takiego, ze na innym kompie w sieci moge wejsc na swojego kompa poprzez haslo (to co mam specjalnie udostepnione tylko dla siebie, ale nie z mojego kompa)?
Witam.
A mam pytanie, jak przypisac prawa roznym osobom w sieci? Albo jak mozna zrobic cos takiego, ze na innym kompie w sieci moge wejsc na swojego kompa poprzez haslo (to co mam specjalnie udostepnione tylko dla siebie, ale nie z mojego kompa)?
A mam pytanie, jak przypisac prawa roznym osobom w sieci? Albo jak mozna zrobic cos takiego, ze na innym kompie w sieci moge wejsc na swojego kompa poprzez haslo (to co mam specjalnie udostepnione tylko dla siebie, ale nie z mojego kompa)?
Kaźdemu uźytkownikowi sieci przydziel inny folder, ograniczając ich prawa do innych (nie wlasnych) folderów.
Kaźdemu uźytkownikowi sieci przydziel inny folder, ograniczając ich prawa do innych (nie wlasnych) folderów.
Nie moźesz :D
Strona 1 / 1