siec
niewiem jak sie to robi aby ja widział ludzi w sieci i chce sie dowiedziec jak to sie robi czy mógłby mi ktos to napisać prosze was to barzo pilne :( :cry:
Odpowiedzi: 7
Mijasz sie z prawda przyjacielu. Jesli w sieci nie ma serwera DHCP, to skad dostanie adres i inne ustawienia ? :shock:igorone:... ustaw na autmatyczne nadawanie adresow ip.tak najprosciej i najszybciej
zrob jednakowa grupe robacza na wszystkich kompach i ustaw na autmatyczne nadawanie adresow ip.tak najprosciej i najszybciej
niewiem jak sie to robi aby ja widział ludzi w sieci i chce sie dowiedziec jak to sie robi czy mógłby mi ktos to napisać prosze was to barzo pilne
nic nie rozumiem?
Jesli oczekujesz pomocy w rozwiazaniu jakiegokolwiek problemu musisz pytac bardziej precyzyjnie.
mam wszystko ok
Czyli rozumiem ze zobaczyles ludzi w sieci ? :D
Rozumię źe masz WinXP
wejdz do Moje miejsca sieciowe
i po lewej stronie kliknij Wyśwetl komputery grupy roboczej.
wejdz do Moje miejsca sieciowe
i po lewej stronie kliknij Wyśwetl komputery grupy roboczej.
mam wszystko ok
A jestes w ogole w jakiejs sieci ? Moze pare slow wyjasnienia ? Moze wystarczy tylko monitor wlaczyc ? :wink:
Jesli nie widzisz zadnych uzytkownikow w otoczeniu sieciowym a powinienes to pewnie nie wpisales grupy_roboczej. Dowiedz sie jaka ona ma nazwe i wpisz ja w wlasciwosci systemu/nazwa komputera/zmien/grupa_robocza
Strona 1 / 1