Sieć PROBLEMMMMMM
Więc tak.
Połączyłem dwa kompy.Net działa, sieć nie do końca.Gdy biorę zakładkę"Wyświetl komputery grupy roboczej" normalnie pokazuje mi dwa kompy (bo tyle mam ze sobąpołączonych), lecz nie mogę wejść na kompa drugiego uźytkownika.Krzyczy mi, źe nie mam uprawnień, czy cuś...tak samo dzieje się z drugim kompem.
Firewall sprawdzony,grupy robocze takie same dla dwóch kompów,wszystko jak w instrukcji.
Jakiejś porady potrzebuję...
Połączyłem dwa kompy.Net działa, sieć nie do końca.Gdy biorę zakładkę"Wyświetl komputery grupy roboczej" normalnie pokazuje mi dwa kompy (bo tyle mam ze sobąpołączonych), lecz nie mogę wejść na kompa drugiego uźytkownika.Krzyczy mi, źe nie mam uprawnień, czy cuś...tak samo dzieje się z drugim kompem.
Firewall sprawdzony,grupy robocze takie same dla dwóch kompów,wszystko jak w instrukcji.
Jakiejś porady potrzebuję...
Odpowiedzi: 4
Sprobuj jeszcze raz. Dokladnie punkt po punkcie –> http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=27775
Udostępnione mam foldery i kupa jedna wielka.Robiłem wszystko wg instrukcjii i porad z internetu, głównie z tego forum.Nie wiem co jest.
W jakiej instrukcji ?humans_agony:...wszystko jak w instrukcji.
Witam
Spróbuj coś udostępnić i wtedy spróbować czy działa.
Pozdrawiam
Spróbuj coś udostępnić i wtedy spróbować czy działa.
Pozdrawiam
Strona 1 / 1