siec pod window XP – problem
witam. po przeinstalowaniu w98 na XP pojawia sie pewien problem. przy wylaczaniu 98 dzialajacego w sieci windows, wyswietlal sie piekny komunikat "uzytkownicy sieci otworzyli ILESTAM udostepnionych plikow, wylaczenie komputera moze spowodowac utrate niezapisanych danych". chcialbym to samo uzyskac w XP. niestety, siec chodzi prawidlowo, ale wylaczenie komputera odbywa sie bezwarunkowo. nie informuje nic a nic o otwarciu udostepnionych plikow. prosze o rady!!!
Odpowiedzi: 2
danielzywczak:No to masz spory problem... Z siecią pod XP to jest tak, źe nie wszystkie funkcje, które znamy z wcześniejszych wersji są dostępne. Jednak jest na to sposób. Spróbój poszukać w Windowsie:)
nie no stary! w tym momencie przeszedles sam siebie. ja mam tylko nadzieje, ze nie masz mnie za 100%idiote. bo twoj post niczego nie wniosl do rozwiazania mojego problemu. poszukac w windowsie nie jest sprawa latwa ale i nie trudna. masz jakis pomysl GDZIE?? poszukac, o to by wiele pomoglo. powtarzam raz jeszcze. chce przy wyjsciu z XP dostac na ekranie komunikat ze z tej jednostki sa udostepniane pliki, a proba wylaczenia kompa grozi....blebleble. natomiast to ze pliki sa udostepniane i gdzie w windowsie to widac to wybacz szukac nie musze bo wiem gdzie to jest. KOMUNIKAT!!! i nic wiecej mi nie trzeba
No to masz spory problem... Z siecią pod XP to jest tak, źe nie wszystkie funkcje, które znamy z wcześniejszych wersji są dostępne. Jednak jest na to sposób. Spróbój poszukać w Windowsie:)
Strona 1 / 1