Siec bezprzewodowa w laptopie
Mam problem... raczej z windowsem i ustawieniami... wlaczylem laptopa i wykrylo mi siec, polaczylo sie wszystko i bylo ok. po restarcie przestalo mi wykrywac juz siec bezprzewodowa... co sie stalo ? jak naprawic skonfigurowac, aby laptop wykrywal bez problemu znowu siec ?
Odpowiedzi: 6
A może poprostu trzeba włączyć WI-Fi klawiszem,jaki to laptop?
to najlepiej skorzystać a jakiegos oprogramowania firmy trzeciej do sprawdzenia karty, sieci, poziomu sygnałów - spróbuj to [url=http://www.pcworld.pl/ftp/pc/programy/7670/WirelessMon.1.0.build.1003.html]WirelessMon 1.0 build 1003 [/url]
chyba wyraznie napisalem wlasnie, ze nie jest widoczna i nie dziala... z nieznanych przyczyn przestalo wykrywac... i o to sie rozchodzi... ze chcialbym to naprawic :) tylko jeszcze nie wiem co sie moglo zepsuc...
[quote=kkuubbaa88] jak naprawic skonfigurowac, aby laptop wykrywal bez problemu znowu siec ?[/quote]
prawy klawisz myszy na poł. bezprzewodowe w trayu , lub w otoczeniu sieciowym i wybrać "napraw" - pod warunkiem ,że sieć jest widoczna i działa
dziala caly czas, poniewaz na drugim laptopie wykrywa bez problemu :) jestem takze w zasiegu, gdyz siedze przy samym routerze :) wlasnie nie jestem w stanie tego rozgrysc dlaczego nie chce zlapac... Laptop jest nowiutki... ma moze tydzien...
a czy ta sieć do której się chcesz podłączyć działą nadal?
może miejsce, z którego chcesz się teraz do niej podłączyć jest poza jej zasięgiem?
Strona 1 / 1