Shareaze+ kaspersky

Witam

Więc właśnie chciałbym was prosić o pomoc w poprawnym skonfigurowaniu łącza dla programu ShareAza :) co prawda podczas pierwszego uruchomienia jest opcja źeby sam wykrył ustawienia itd(...firewall...)i tak zrobiłem i programik mi źle działa poniewaź nie łączy sie ze wszystkimi sieciami :x no i transfer pozostawia wiele do źyczenia :cry: a łącze w sumie mam w miare dobre bo jest to DSL z Netii chyba 512 bo z dobrych stron sciąga mi tak z 60–65kb/s co więcej naewt mi w shareazie tak śmigało ale przy pierwszej instalacji gdzie nie łączyło sie z kaźda siecią :cry: i ja chcąc to poprawić jeszcze gorzej zepsułem :evil: :(
Nie wiem moźe jest to wina firewalla ( Kaspersky Anti–Hacker 1.7) :?: ale dodam źe w ustawieniach ustawiłem regułe źby przepuszczał ten program...
A najbardziej co mnie męczy w tym programie(kaspersky anti–hacker) to to źe jak wyłącze tą opcje "stealth mode" to co chwile mi wyskakują alarmy :x nie idzie z tym wytrzymać :twisted: z tego co widze w alertach to głównie chcą mnie dopaść : Lovesanczyli odmiana blastera, i Helkern a z tego ci mi sie wydaje to ja posiadam stosowne łatki...
Z góry dzięki wielkie za ewentualną pomoc :)

Odpowiedzi: 1

ja mam neo 640 kb/s i ściaga mi po 3 –5 kb/s jak to skonfigurować mam Nortona AntiVirus 2004 Trial 90 dni ???!!!
mazi
Dodano
21.01.2005 14:43:14
kylson
Dodano:
19.01.2005 19:57:49
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1