Shadowman na XP zawiesza się
Mam grę Shadowman z Acclaim ( TPP ) i instalka jest
ok gra oryginalna z CD–Action najnowszy patch z internetu ale po uruchomieniu gry gra sie zawiesz i jest czarny ekran .
jak ktoś wie jak to naprawić niech napiszę na
maila Gpx@wp.pl
bardzo mi zaleźy zby w to zagrać i jak nie da rady
na XP to zainstaluję Zgrozę 98 v.1 lub v.2 SE .
Niech ktoś napisze czy narzędzie
Windows Compatibility Tool V.3.0 ( najnowszy )
poradzi sobie z tą grą .
ok gra oryginalna z CD–Action najnowszy patch z internetu ale po uruchomieniu gry gra sie zawiesz i jest czarny ekran .
jak ktoś wie jak to naprawić niech napiszę na
maila Gpx@wp.pl
bardzo mi zaleźy zby w to zagrać i jak nie da rady
na XP to zainstaluję Zgrozę 98 v.1 lub v.2 SE .
Niech ktoś napisze czy narzędzie
Windows Compatibility Tool V.3.0 ( najnowszy )
poradzi sobie z tą grą .
Odpowiedzi: 9
U mnie wpoźo. Sprawdź pierw, czy nie ma w necie do tej giery patchy. Jeźeli są, a dalej nie działa to wejdź na Windows Update i pościągaj najnowsze... A jak to nie pomorze to popróbuj ;–) z Compatybiliti Pack z Microsoftu... :arrow:
ShadowMan Działa 100 %
sformatowałem dysk i zainstalowałem od nowa ze sterownikami Nvidia 45.23 i działa jak rakieta
U mnie tez, zawsze spoko.Cos ci powiem.Jak ktos szanuje win–a i kompa to wszystko gra :D U mnie nigdy niebylo problemu tego typu.Chyba ze nie pamietam.Ja instaluje z plyty stery.Dosc stare, ale przynajmniej dobre.Tomekk:MarcinX:Pod mxami są problemy ze sterownikami kombinuj z kilkoma.
Zobacz jakieś certyfikowane.
Nie wiem, czy ja taką trafiłem czy co, ale ja nie mam kompletnie źadnych problemem ze sterownikami, kaźde detonatory spisywały się OK.
Zero stresu, zero problemu.
Pozdrówki
nie wiem ,ale sterownik Nvidia był ze strony Win XP Update ,więc certyfikat miał na 100 % ,
ściągnę najnowsze detonatory z Nvidia.com i sprawdzę .
ściągnę najnowsze detonatory z Nvidia.com i sprawdzę .
MarcinX:Pod mxami są problemy ze sterownikami kombinuj z kilkoma.
Nie wiem, czy ja taką trafiłem czy co, ale ja nie mam kompletnie źadnych problemem ze sterownikami, kaźde detonatory spisywały się OK.
Zero stresu, zero problemu.
Pozdrówki
Pod mxami są problemy ze sterownikami kombinuj z kilkoma.
Konfig PC : Pentium 4 /1600 MHz ,256 MB DDR Ram ,
Nvidia Ge Force 2 MX 200 ( 32 MB–Ram ),Sound Blaster Audigy Player ,Direct X 9.0b + Service Pack 1,
Sterowniki Standardowe z cd i Nvidia 41.08 .
jeszcze nie chcę odpalać ShadowMan z trybem zgodności ,ale jak ściągnę nowe sterowniki do wszystkiego co trzeba to zainstaluję na nowo Xp
i grę .
Nvidia Ge Force 2 MX 200 ( 32 MB–Ram ),Sound Blaster Audigy Player ,Direct X 9.0b + Service Pack 1,
Sterowniki Standardowe z cd i Nvidia 41.08 .
jeszcze nie chcę odpalać ShadowMan z trybem zgodności ,ale jak ściągnę nowe sterowniki do wszystkiego co trzeba to zainstaluję na nowo Xp
i grę .
Pewnie se juz poradzil, ale to moze byc tak jak mowisz, albo wina XP.Zrob tryb zgodnasci z 98/ME.I wtedy sie okaze.Ja tak Commandosa odpalam na XPkuMarcinX:Ja nie miałem z tą grą źadnego problemu pod xp.
Moźe napisałbyś jaki masz konfig i sterowniki :?:
Wina nie leźy tu na 100% w Xp jako systemie ,tylko w złych sterownikach albo uszkodzonych bibliotekach.
Ja nie miałem z tą grą źadnego problemu pod xp.
Wina nie leźy tu na 100% w Xp jako systemie ,tylko w złych sterownikach albo uszkodzonych bibliotekach.
Strona 1 / 1