SFX CAB
Jakim programem moge zrobic SFX CAB Archiwum??
WinRAR robo ale SFX RAR Archiwum.
Wydaje mi sie ze jeszcze PowerArchiver robił, czy ktos wie czy jakis inny program archiowizujacy to potrafi?
WinRAR robo ale SFX RAR Archiwum.
Wydaje mi sie ze jeszcze PowerArchiver robił, czy ktos wie czy jakis inny program archiowizujacy to potrafi?
Odpowiedzi: 6
Po 1 CAB to format kompresji tak jak RAR, ZIP itp, SFX CAB szybciej działa, wiekszosc instalek jest własnie tak skompresowana i wałsnie chcaiłbym sie dowiedziec jakim programem moge to zrobic.
Po pierwsze nie stworzysz czegos takiego jak samoropakowywujace sie archiwum z rozszerzeniem CAB, wszystkie archiwa SFX sa plikami wykonywalnymi EXE. Druga sprawa, ze chocby w winrarze, masz opcje wylaczenia calego dialogu pokazujacego gdzie wypakowac itp, tzw. tryb cichy...
moźe tak zapytam... szukam programu ktory robi pliki SFX najlepiej zeby to były SFX CAB, Chce utworzyc sobie kilka samoropakowywujacych sie archiwów, chodzi mi o stworzenie instalek, testowałem juz kilka programow ale gdy uruchamiam takie archiwum to wyskakuja mi niepotrzebne komunikaty takie jak np, gdzie wypakowac itp. Ja chce stworzyc takie SFX, ktore po uruchomieniu wypakuje sie w tle i zacznie od razu instalowac program ktory został spakowany.Czesto instalki programow sa tak robione i chaiłbym w jakim programie to jest robione. Np instalka DirectX
a cos poza winzipem?
a cos poza winzipem?
Skoro SFX CAB to raczej WinZip robi takie pliki. :wink: Pozdro.
Strona 1 / 1