Settlers 4

wie ktoś co się dzieje ?

Odpowiedzi: 20

Damianos:
Mrówek:

:evil: Moźe ty uwaźasz to za śmieszne, ale ja nie.

Nie chciałem cie zdenerwować. Przpraszam jesli to zrobiłem.

Przyjmuję :P
Mrówek
Dodano
23.02.2005 18:17:44
Mrówek:

Nie chciałem cie zdenerwować. Przpraszam jesli to zrobiłem.
Damianos
Dodano
23.02.2005 18:14:02
Damianos:
Mrówek:
Damianos:
A tak na marginesie to po co ci były te wirusiki?? :wink:

Do testowania programów antywirusowych.
Ale i tak małowiarygodne były wyniki, bo niektóre wirusiki mają w tych paczkach ponad 10 lat.

Na szczęście znalazłem inną stronkę z wirusami.. o wiele nowszymi :D

Pozdrawiam ;–)

Ale tobie sie nudzi Mrówek. Normalnie śmiać mi sie chce :wink: .

Damianos:

A jaki program testujesz?

obecnie mks_vir 2005 i Bit Defender Free.
Mrówek
Dodano
23.02.2005 18:10:34
Mrówek:
Damianos:

Ale i tak małowiarygodne były wyniki, bo niektóre wirusiki mają w tych paczkach ponad 10 lat.

Pozdrawiam ;–)

Ale tobie sie nudzi Mrówek. Normalnie śmiać mi sie chce :wink: . A jaki program testujesz?
Damianos
Dodano
23.02.2005 17:59:46
Damianos:

Pozdrawiam ;–)
Mrówek
Dodano
23.02.2005 17:56:01
Nie wiem w jakim sensie ty to pisałes :wink: . Miałem na mysli źe pobierałes je wraz z jakims plikiem i wcale ich na dysku nie chciałes.
Damianos
Dodano
23.02.2005 17:54:01
Damianos:
Mrówek:
pIEKAr:
ale ludzie są przewidujący... chyba ktoś kto zrobił eMule był polakiem i znał słowo MULIĆ... i dlatego nazwał tak ten program... boshe sciągać coś tym progsem to dosłowna katorgia... ja nie wiem ten program jest chyba tylko dla ludzi lubiących pieścić swój mózg nerwobólami :)

Ale fajne paczki wirusów z MULASTEGO się ściągało.. szkoda, źe nic nowego nie doszło :P

Ja uźywam go ponad rok i nigdy jeszcze wira na kompa nie pobrałem. Chyba macie wielkiego pecha, albo jakieś nieprzyzwoite rzeczy ściągacie z neta :wink:

Napisałem:

Ale fajne paczki wirusów z MULASTEGO się ściągało..

To chyba oznacza, źe sam z własnej woli je ściągałem :P
Mrówek
Dodano
23.02.2005 17:50:53
Mrówek:
pIEKAr:
ale ludzie są przewidujący... chyba ktoś kto zrobił eMule był polakiem i znał słowo MULIĆ... i dlatego nazwał tak ten program... boshe sciągać coś tym progsem to dosłowna katorgia... ja nie wiem ten program jest chyba tylko dla ludzi lubiących pieścić swój mózg nerwobólami :)

Ale fajne paczki wirusów z MULASTEGO się ściągało.. szkoda, źe nic nowego nie doszło :P

Ja uźywam go ponad rok i nigdy jeszcze wira na kompa nie pobrałem. Chyba macie wielkiego pecha, albo jakieś nieprzyzwoite rzeczy ściągacie z neta :wink:
Damianos
Dodano
23.02.2005 17:46:34
pIEKAr:

Mrówek
Dodano
21.02.2005 00:13:26
pIEKAr:

Mrówek
Dodano
21.02.2005 00:13:26
ale spolszczenie tam jest :D . Sprawdzałem i nawet całkiem szybko sie zaczęło pobierać a przez marudzenie to do tej pory nie spolszczyłeś settlersów :wink:
Damian
Damianos
Dodano
20.02.2005 21:01:45
pIEKAr
Dodano
20.02.2005 01:07:59
Na Emule znalazłem wiarygodne spolszczenie. Ma ono ponad 7MB. Jesli posiadasz emulaka to wpisz w wyszukiwarce fraze "spolszczenie settlers" i tam ono powinno być.
Pozdrawiam Damian
Damianos
Dodano
19.02.2005 13:19:19
tak... obydwa.. zrobiłem to dopiero teraz bo wcześniej uznałem (trafnie) ze nie ma sensu bo to są takie same spolszczenia...
pIEKAr
Dodano
19.02.2005 01:26:30
A sprawdziłes dwa spolszczenia do których zapodałem ci linki??
Damianos
Dodano
18.02.2005 18:52:55
własne to spolszczenie znalazłem.. ale one nei działa... zamiast polskich napisaów... nie ma NIC... tylko puste okienka gdzie powinno coś pisac
pIEKAr
Dodano
18.02.2005 18:39:51
http://www.maciekf.info/gry/spolszczenia_do_gier.htm
Szukaj pozycji "The settlers IV"
jest tez tutaj:
http://www.cda.pl/spolszczenia/
Przerzuc na strone 5 itam jest.
Damianos
Dodano
18.02.2005 17:08:42
jeźeli chodzi o włączenie gry... to aź głupio sie przyznać ze wczesniej tego nie sprawdziłem... ale pomogło włączenie trybu zgodnosci... za linki do patcha dzieki wielkie... aha ma ktoś spolszczenie do tej giery ? szukałem znalazłem jedno... ale niedziała
pIEKAr
Dodano
17.02.2005 21:51:20
Tutaj jest patch który uaktualnia gre do najnowszej wersji:
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,48,364,5687
Będziesz musiał poczekać troche w kolejce źeby dopchać sie do pliku, ale napewno plik bedzie działał.

Albo siorbnij z tąd:
http://www.cdprojekt.info/wszystko_o_grze.asp?action=ShowGame&gid=35
Na samym dole jest spis uaktualnień. Najlepiej wybierz uaktualnienie z dowolnej wersji do 2.50.1056 (nie trzeba czekać :D )
Damianos
Dodano
17.02.2005 14:31:17
hm... raz na jakis czas jak mnie najdzie ochota wchodze sobie na google w poszukiwaniu owego patcha... i za kazdym razem albo da sie sciagac i on nie chce sie zainstalowac albo poprostu pisze ze strona nie istnieje ... !!

UPDATE:
mógłby ktoś podać mi link do działającego patcha ? bo ja nie moge znaleść
pIEKAr
Dodano
16.02.2005 12:38:03
pIEKAr
Dodano:
15.02.2005 13:06:04
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2