Serwis komputerowy
Cześć. Poszukuję chętnych, do współtworzenia serwisu o komputerach. Trzeba mniej więcej znać się na nich, potrafic napisać krótki artykuł lub news. Wymagane ponad 19 IQ i minimum 15 lat ;)
Kontakt:
e–mail: neoski@op.pl
Gadu–Gadu: 6084429
Dziękuję wszytskim za zgłoszenie się
Kontakt:
e–mail: neoski@op.pl
Gadu–Gadu: 6084429
Dziękuję wszytskim za zgłoszenie się
Odpowiedzi: 7
EL NINO:A co chciales zlapac
Szczęście za nogi :lol: a moźe rogi :?: :mrgreen: :mrgreen:
A co chciales zlapac, bo ja juz calkiem zakrecony jestem z tym problemem ? :Paligator:Jaki problem :?: bo nie łapię :?: :mrgreen: :mrgreen: :cry: :cry:
Pawek – widze, ze za mala glowe masz tak jak i my na te problemy z naborem :mrgreen: .
Ja nie widze problemów źadnych :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :wink: :wink:
Tylko nie rozumiem neoski, najpierw napisałe źe koniec naboru, a teraz jeszce dwie osoby potrzebuje... :?: :?: :?
Tylko nie rozumiem neoski, najpierw napisałe źe koniec naboru, a teraz jeszce dwie osoby potrzebuje... :?: :?: :?
Jaki problem :?: bo nie łapię :?: :mrgreen: :mrgreen: :cry: :cry:neoski:No to macie problem... :D :D :D.
neoski:Jeszcze ze dwie osoby...
Rzuć trochę grosza, moźe się ktoś zgłosi :wink:
No to macie problem... :D :D :D. Jeszcze ze dwie osoby...
Chorobcia ja tyź się nie nadaje :( Wiek to jeszcze mam odpowiedni, ale z tym IQ to juź większy problem :mrgreen: :mrgreen: aj szkoda...
No to mozesz miec klopoty z zebraniem zalogi :mrgreen: .Przynajmniej ja sie nie nadaje :P .neoski:Wymagane ponad 19 IQ ...
P.S. Ale wiem kto moze arty pisac o bezpieczenstwie :P .
Strona 1 / 1