Serwer Zajety ??!! co to takiego i jak sie tego pozbyc
witam czesto jak klikam na linka to wyskakuje mi takie cos jak na dolaczonym foto jak sie tego badziewa pozbyc bo drazni mnie
dzieki
dzieki
Odpowiedzi: 9
Rysiek80:nie no ja sprawdzalem i z bez gg i bez mula ni i nic t onie dalo ale zauwazylem ze pojawia sie to tylko przy uzywaniu kilienta pocztowego "Tray Helper" moze to zlosliwosc Micro$yfu ??? :evil:
Na pewno nie złośliwość, oni chcą jak najlepiej (choć często im to nie wychodzi), przecieź gigantyczne pieniądze za to mają.
Ten problem występuje tylko na XP z tego co zauwaźyłem.
nie no ja sprawdzalem i z bez gg i bez mula ni i nic t onie dalo ale zauwazylem ze pojawia sie to tylko przy uzywaniu kilienta pocztowego "Tray Helper" moze to zlosliwosc Micro$yfu ??? :evil:
pwl:U mnie moźesz klikać w nieskończoność – brak efektów.
Problem stwarza GG, przewaźnie po kliknięciu na jakiś link. Zamknięcie procesu GG.EXE chowa komunikat. :roll:
u mnie było dokładnie to samo,identyko! Nie wiem jak to sie stało,ale nie pojawia juź sie ten komunikat :roll: :D Najgorzej to jak było,źe klika ise na "przełącz na" i figa, nic sie nie "przełaczało" tylko w kółko takie okienko...Albo jak nie da sie kliknąć na nic oprócz na "przełącz na..." i trzeba zdąźyć w ciągu pół sekundy zamknąć gg zanim znowu sie pojawi ten komunikat :shock:
Anonymous:Spoko... teź miałem ten problem ;) Kilka razy naciskasz i normalnie wszystko wchodzi :D
U mnie moźesz klikać w nieskończoność – brak efektów.
Problem stwarza GG, przewaźnie po kliknięciu na jakiś link. Zamknięcie procesu GG.EXE chowa komunikat. :roll:
To byłem ja... wylogowało mnie. Na kaźdym forum mi się to zdarza :lol: :lol:Anonymous:Spoko... teź miałem ten problem ;) Kilka razy naciskasz i normalnie wszystko wchodzi :D
Spoko... teź miałem ten problem ;) Kilka razy naciskasz i normalnie wszystko wchodzi :D
teź pokazywało mi sie takie cholerstwo w gg :? I to z 5 razy pod rząd,ale na szczęście juź nie ma po tym śladu :)
Ja miałem to kiedys z GG ale po 2 restartach kompa nic mi sie juz takiego nie pokazywalo. Nie wiem czemu sie poakazalo ale juz mam problemik z głowy :D (Ja emule nie mialem)
U mnie taki problem czasem występował jak miałem uruchomiony eMule – jak wynika z obrazka teź masz go uruchomionego. Nie wiem czym dokładnie jest to spowodowane, ale powinien zniknąć po wyłączeniu muła.
Strona 1 / 1