serwer na XP a .NET passport na pc urzytkowników sieci
witam wszystkich pisze bo mam malutki problem........
mam serwer postawiony na WINDOWS XP pro wraz z neostradom 640k który to dzieli tą neo na kompy innych userów.................................
problem wyglada następująco
na serwerku spokojnie mogę sobie włączyć windows messenger i zrobić sobie net passport po czym zacząć koźystać z messengera.............................
na kompach innych userów (teź posiadają xp pro) jest net ale jusz po włączeniu messengera gdy probuję zrobić net passport wyskakuje error : kreator nie moźe połączyć się z internetem lub usługa sieci web zwrocila nieprawidlowa strone kreatora"
PROSZĘ UPRZEJMIE WSZYSTKICH KTÓRZY SPOTKALI SIĘ Z TYM PROBLEMEM O POMOC
niestety zmiana systemy nie wchodzi w gre..........
btw
Wesołych świąt :D
mam serwer postawiony na WINDOWS XP pro wraz z neostradom 640k który to dzieli tą neo na kompy innych userów.................................
problem wyglada następująco
na serwerku spokojnie mogę sobie włączyć windows messenger i zrobić sobie net passport po czym zacząć koźystać z messengera.............................
na kompach innych userów (teź posiadają xp pro) jest net ale jusz po włączeniu messengera gdy probuję zrobić net passport wyskakuje error : kreator nie moźe połączyć się z internetem lub usługa sieci web zwrocila nieprawidlowa strone kreatora"
PROSZĘ UPRZEJMIE WSZYSTKICH KTÓRZY SPOTKALI SIĘ Z TYM PROBLEMEM O POMOC
niestety zmiana systemy nie wchodzi w gre..........
btw
Wesołych świąt :D
Odpowiedzi: 3
moze pomogl by jakis program do rozdzielania neta albo cos ?????
czy nikt nie ma pomysły co jest grane ??
btw
to nie jedyny probem..............
na kompach userów nie wyświetlają się teź niektóre strony www
np
www.suprnova.org
jestem coraz bardziej załamany..... :cry:
to nie jedyny probem..............
na kompach userów nie wyświetlają się teź niektóre strony www
np
www.suprnova.org
jestem coraz bardziej załamany..... :cry:
Strona 1 / 1