Service pack 2
Mam nieoryginalny windows xp slyszalem ze przed zainstalowaniem trzeba usunac wirusy typu adware
probuje zainstalowac service pack i nic wyskakuje jakis blad po sciagnieciu service packa w czasie instalacji wyskakuje wlasnie ten blad pomozcie!!!!!
probuje zainstalowac service pack i nic wyskakuje jakis blad po sciagnieciu service packa w czasie instalacji wyskakuje wlasnie ten blad pomozcie!!!!!
Odpowiedzi: 20
nie mam ochoty nic przeszukiwac Rebe.......( a noz bym cos znalazl) proponuje zakoczyc ten temat.
maniasd:sam wiesz Rebe ze , prawie kazdy z nas mial juz jakiegos "pirata" na kompie nie pomijajac ciebie Rebe......co!? dlatego troche tolerancji prosze..........
Mój dysk moja sprawa , tak jak i kaźdego innego uźytkownika, ale ........ to co napisąłeś jest kompletnie bez sensu i nijak się ma do tego o co idzie w takich topicach.
Przeszukaj Internet i znajdź jakiś ślad tego, źe na jakimś forum zapytałem o to jak "zalegalizować" jakiś program przy uzyciu wiadomych narzędzi.
Ukradłeś – radź sobie sam i tyle.
PS.
Raz kolejny napisze – nie uzywam i nie mam zainstalowanego źadnego programu , którego uzywać nie mam prawa. Dlaczego ?
Bo na inne postepowanie mnie nie stać.
[quote="gusioo"]
mo wlasnie po co? pozdrawiammaniasd:– wiec po co korzystać z photoshop jak moźna mieć Gimp'a ?
maniasd:sam wiesz Rebe ze , prawie kazdy z nas mial juz jakiegos "pirata" na kompie nie pomijajac ciebie Rebe......co!? dlatego troche tolerancji prosze..........
Tylko nie wszyscy się tym "chwalą" . Poza tym jest wiele odpowiedników freeware – wiec po co korzystać z photoshop jak moźna mieć Gimp'a ?
sam wiesz Rebe ze , prawie kazdy z nas mial juz jakiegos "pirata" na kompie nie pomijajac ciebie Rebe......co!? dlatego troche tolerancji prosze..........
maniasd:nie kazdy jest taki "madry" jak Ty ......a wlasnie dla takich "mniej madrych" ktorzy maja jakies pytania powstalo to Forum !.............nie uwazasz!?
Jeźeli mam uznać, źe pytania mają się odnosić do pomocy w złodziejstwie itp. to ........... nie uwaźam.
Forum jest po to by pomagać w rozwiązywaniu problemów powstających przy uźytkowaniu programów i sprzetu, a nie ma słuźyć wymianie informacji na temat craców, seriali i sposobów obchodzenia zabezpieczeń przez uzytkowników, którzy chcą za darmo uźywać to za co kaźdy normalny czlowie płaci.
Jeźeli Twoja definicja normalności jest inna to – zastosuj się od własnej rady.
nie kazdy jest taki "madry" jak Ty ......a wlasnie dla takich "mniej madrych" ktorzy maja jakies pytania powstalo to Forum !.............nie uwazasz!?
nie wydaje mi sie Rebe ,ze twoje postepowanie na tym forum jest do nasladowania !!!! jesli nie chcesz nic powiedziec i tylko denerwujesz sie i innych (jesli to co powiedziales mozna nazwac wypowiedzia) to przeczytaj tylko i nie mow nic!!!
toś im powiedział Rebe......
Bravissimo
Bravissimo
:shock: woooooooooow :shock:
Pieprzę – moźe i ja na bana zasłuźę,ale nie strzymałem.
Albo gówniarze* kupicie sobie system oryginalny – jego cena stanowi tylko ułamek ceny komputerów, których uźywacie, albo paszli won z forum z takimi tematami i wypowiedziami.
Nie iwem ile % uzytkowników jakie ma systemy i mało mnie to obchodzi, ale nie iwdze powodu by tym, którzy wiedzą gdzie jest "Stadion" pomagać – tam kupiony OS, tam się zgłaszajcie,a nie tu dupy trujcie.
* pojęcie gówniarz nie ma nic wspólnego z wiekiem, a odnosi się do postawy.
Albo gówniarze* kupicie sobie system oryginalny – jego cena stanowi tylko ułamek ceny komputerów, których uźywacie, albo paszli won z forum z takimi tematami i wypowiedziami.
Nie iwem ile % uzytkowników jakie ma systemy i mało mnie to obchodzi, ale nie iwdze powodu by tym, którzy wiedzą gdzie jest "Stadion" pomagać – tam kupiony OS, tam się zgłaszajcie,a nie tu dupy trujcie.
* pojęcie gówniarz nie ma nic wspólnego z wiekiem, a odnosi się do postawy.
swietoszki ;] , napisałbym cos ale bana niechce dostać ;/,
Ale przeciez sami wieceje ze 95% Pcetów to oprogramowanie pirackie :P
Ale przeciez sami wieceje ze 95% Pcetów to oprogramowanie pirackie :P
czyli co mam robić format dla sp2 hahahahaha chyba ktośtu jest głupi(bez obrazy mówie o microsofcie). sp2 powinnien być na kaźdego win shita. no trudno moze maci jeszcze jakieś sposoby??
Po prostu SP2 instaluje się na nowo postawionym systemie,wtedy z reguły nie powoduje problemów.
system nie jest stary i aktualizuje go dość często moźe masz jeszcze jakieś sugestie??
Jest kilkaset postów na temat SP2,zapraszam do lektury.
A tak w tajemnicy powiem źe to częsty efekt instalacji packa na stary system.
A tak w tajemnicy powiem źe to częsty efekt instalacji packa na stary system.
mam orginalną winde ściągam Sp2 z waszej strony włączm plik i tu nagle zwiech od czego to ?? ad–awereu nie mam spy–were teź nie. co jest?? w aktualizacjach windy nie mam sp2. pomocy :/
Miałem podobny problem i wcale nie była to wina wersji Wina tylko programu do usuwania robaków.
Program coś namieszał w plikach systemowych i SP2 pisał źe podstawowy plik systemowy ( jądro ) nie jest plikiem firmy Microsoft po reinstalacji wszystko poszło bez problemu.
ps. Ten program to MksClean
Program coś namieszał w plikach systemowych i SP2 pisał źe podstawowy plik systemowy ( jądro ) nie jest plikiem firmy Microsoft po reinstalacji wszystko poszło bez problemu.
ps. Ten program to MksClean
Wpisz sobie chłopie do wyszukiwarki forum : Zmiana identyfikatora produktu.
Ile razy moźna wałkować ten temat :x
Ile razy moźna wałkować ten temat :x
Gwoli sprostowania to mozna zainstalowac SP2 na pirackim systemie* – nic wiecej nie napisze (chcialem tylko sprostowac nieprawdziwe informacje)
Zapewniam Cię, źe to doskonale wszyscy wiemy. Fakt, moźna zainstalować teoretycznie SP–ki na nielegalnym systemie, ale nie popieramy podobnych procederów, tak więc praktycznie dla nas i dla forumowiczów nie istnieje taka moźliwość :P