Service Pack 2
Wyszedl jush service pack 2.Mam pytanko teraz: Czy trzeba polaczyc w moim wypadq WinXP & SP1 + Sp2 w jedna calosc? Czy wystarczy WinXp + Sp2 :twisted: Zreszta ten nowy Sp2 ma 600mb :/.Niech ktos zarzuci linkiem do artykuly z cdrinfo jak sie ta wszystko laczylo. :)
Odpowiedzi: 9
Wczoraj wieczorem ( czas wsch wybrzeza USA )automatycznie moj komputer zostal updatowany przez windows update przez SP2.
Co prawda juz od paru tygodni testowalam wersje beta i jestem zadowolona .Nie bylo zadnych krytycznych wpadek a wiele nowych funcji jest na prawde dobrych np pop blocker .
Nie jestem dobra w te komputerowe klocki ale dla zwyklego uzytkownika SP2 powinien pomoc w codziennej pracy i zabawie kompem
Co prawda juz od paru tygodni testowalam wersje beta i jestem zadowolona .Nie bylo zadnych krytycznych wpadek a wiele nowych funcji jest na prawde dobrych np pop blocker .
Nie jestem dobra w te komputerowe klocki ale dla zwyklego uzytkownika SP2 powinien pomoc w codziennej pracy i zabawie kompem
a polisz łerszyn juź wkrótce bo na początku września:
http://www.pcworld.pl/news/news.asp?id=69544
http://www.pcworld.pl/news/news.asp?id=69544
Sam M$ proponuje wstrzymać się z instalacją SP2 poniewaź część aplikacji nie jest jeszcze zgodna z tym dodatkiem i mogą wystąpić problemy ze stabilnością.
BTW dotyczy ENG do wydania PL sytułacja moźe się zmieni.
BTW dotyczy ENG do wydania PL sytułacja moźe się zmieni.
sdcom proponuje najpierw przeczytać swój post zanim go wyślesz. człowieku spójrz coś Ty napisał !!! no i jeszcze te błędy ortograficzne. bosh.
sdcom proponuje najpierw przeczytać swój post zanim go wyślesz. człowieku spójrz coś Ty napisał !!! no i jeszcze te błędy ortograficzne. bosh.
sp2 jest na razie dla tych wyzej koncowi beda ja mieli od 16 !!!!!!! czytajcie wiara caly opis a nie sp2 i koniec i wielka octaza bo juz jest w d. prawda od 16 bedzie dla urzytkownikow koncowych!!!
Zdecydowanie lepiej poczekać na polską lokalizację.
Czyli lepiej poczekac na *PL* wersje?Sp1 rozumiem ze juz nie bedzie potrzebny.Thx teraz tylko pozostaje czekac .... :?
Sp2Xp ma 266mb.
Nie jest konieczne wcześniejsze instalowanie SP1XP.
I na koniec,NIE MA jeszcze polskiej wersji packa.
Będzie za kilka tygodni.
Nie jest konieczne wcześniejsze instalowanie SP1XP.
I na koniec,NIE MA jeszcze polskiej wersji packa.
Będzie za kilka tygodni.
Strona 1 / 1