service pack 1
z góry dzięki za odpowiedzi. Nie znam sie na win xp, mam pirackiego, ale bez przesady kogo stac zeby kupic go za 1000zł....... wpisałem kod przy instalacji FCKGW–RHQQ2 itd nie musiałem nic rejestrowac a jak klikam na moj komputer właściwosci to pojawia mi sie kod rejestracyjny tam gdzie jest miejsce.....
1.Jak zmienic ten numer bo chyba jest zły.....
2......jak instaluje service pack 1 to pokazuje mi sie ze numer rejestracyjny jest zły.
3.czy jest jakis kod ktory to łamie, albo sposob (codzi mi o to zeby zainstalowac service pack)
4.win xp jest wspaniały ale mam problem z netem a moj konsoltant powiedział mi ze win xp prof. mają problemy z odświezaniem numeru ip, i zebym zainstalował sp1. Nie chce sie rozstawac z xp :)
PS. Plis tylko nie piszcie kup sobie oryginalni, bo jak bym miał kase to dawno bym juz miał orginalny xp.
plis pomocy........
1.Jak zmienic ten numer bo chyba jest zły.....
2......jak instaluje service pack 1 to pokazuje mi sie ze numer rejestracyjny jest zły.
3.czy jest jakis kod ktory to łamie, albo sposob (codzi mi o to zeby zainstalowac service pack)
4.win xp jest wspaniały ale mam problem z netem a moj konsoltant powiedział mi ze win xp prof. mają problemy z odświezaniem numeru ip, i zebym zainstalował sp1. Nie chce sie rozstawac z xp :)
PS. Plis tylko nie piszcie kup sobie oryginalni, bo jak bym miał kase to dawno bym juz miał orginalny xp.
plis pomocy........
Odpowiedzi: 1
Strona 1 / 1