Service Pach podczas instalacji?

Podczas instalacji Win XP (na dysku SATA jesli to wazne) wyskakuje komunikat:

Potrzebne sa pewne pliki z dysku Cd–ROM dodatki Service Pach 1 systemu Windows XP

Włuź dysk CD–ROM dodatku Service Pach 1 systemu Windows XP do wybranej poniźej stacji i klikni ok.

F:i386

–––

Nie bardzo wiem o co chodzi, ale jak anuluje to sie nic nie dzieje, tylko ze nie ma takich programow jak; Outlook i Internet Exploer.

Wgrywalem dwie wersje, nawet z orginalnej CD nie chodzi, na innych kompach na ktorych wgrywalem z tych cd nie bylo problemu tylko na tym jest. Prosze o pomoc.

Odpowiedzi: 6

http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=2429 – myślę, źe to powinno ci za przewodnika wystarczyć.
Rebe
Dodano
22.08.2004 21:20:30
Gdy sie zalogujesz przy kaźdym twoim poscie jest opcja ZMIEN. Warto jej czsem uzyć
BAJA
Dodano
22.08.2004 21:01:48
szuka pliku licwmi.dll
Skad go wziasc?
tsew
Dodano
22.08.2004 20:37:20
Juz chyba wiem co to moze byc, wydaje mi sie ze to chodzi o sterowniki od Plyty glownej, moze znow jakies dla dysku SATA?. Kiedy bede instalowal to sie okarze. Mam jeszcze powarzniejszy problem, pisalem juz o tym pod innym tematem, no nic... napisze jeszcze raz. Chce miec Win ME i XP na jedyn dysku, rozumiem ze najpierw musze wgrac ME, tylko ze tam nie ma nic o instalowaniu kontrolera SATA i przez to ze nie jest zainstalowany to 2 czesc instalacji wogle nie rusza. Co byscie na to powiedzieli?
tsew
Dodano
22.08.2004 18:38:28
Moźe zamiast anulować wystarczy płytę z SP1 do CD włozyć ?
Co prawda nie wiadomo jakie to mają byc pliki, a znając MS mogą one z windowsem wiele wspólnego nie
mieć i pochodzić od producenta jakiegoś komponentu sprzetowego, ale najłatwiej edzie ocenić "co i gdzie łoźyć" własnie po nazwach .
Rebe
Dodano
22.08.2004 18:31:24
Prosze o odpowiedz bo bez Waszej pomocy nic nie zrobie. Z gory dziekuje.
tsew
Dodano
22.08.2004 18:09:42
tsew
Dodano:
22.08.2004 17:56:45
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1