Service Pach podczas instalacji?
Podczas instalacji Win XP (na dysku SATA jesli to wazne) wyskakuje komunikat:
Potrzebne sa pewne pliki z dysku Cd–ROM dodatki Service Pach 1 systemu Windows XP
Włuź dysk CD–ROM dodatku Service Pach 1 systemu Windows XP do wybranej poniźej stacji i klikni ok.
F:i386
–––
Nie bardzo wiem o co chodzi, ale jak anuluje to sie nic nie dzieje, tylko ze nie ma takich programow jak; Outlook i Internet Exploer.
Wgrywalem dwie wersje, nawet z orginalnej CD nie chodzi, na innych kompach na ktorych wgrywalem z tych cd nie bylo problemu tylko na tym jest. Prosze o pomoc.
Potrzebne sa pewne pliki z dysku Cd–ROM dodatki Service Pach 1 systemu Windows XP
Włuź dysk CD–ROM dodatku Service Pach 1 systemu Windows XP do wybranej poniźej stacji i klikni ok.
F:i386
–––
Nie bardzo wiem o co chodzi, ale jak anuluje to sie nic nie dzieje, tylko ze nie ma takich programow jak; Outlook i Internet Exploer.
Wgrywalem dwie wersje, nawet z orginalnej CD nie chodzi, na innych kompach na ktorych wgrywalem z tych cd nie bylo problemu tylko na tym jest. Prosze o pomoc.
Odpowiedzi: 6
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=2429 – myślę, źe to powinno ci za przewodnika wystarczyć.
Gdy sie zalogujesz przy kaźdym twoim poscie jest opcja ZMIEN. Warto jej czsem uzyć
szuka pliku licwmi.dll
Skad go wziasc?
Skad go wziasc?
Juz chyba wiem co to moze byc, wydaje mi sie ze to chodzi o sterowniki od Plyty glownej, moze znow jakies dla dysku SATA?. Kiedy bede instalowal to sie okarze. Mam jeszcze powarzniejszy problem, pisalem juz o tym pod innym tematem, no nic... napisze jeszcze raz. Chce miec Win ME i XP na jedyn dysku, rozumiem ze najpierw musze wgrac ME, tylko ze tam nie ma nic o instalowaniu kontrolera SATA i przez to ze nie jest zainstalowany to 2 czesc instalacji wogle nie rusza. Co byscie na to powiedzieli?
Moźe zamiast anulować wystarczy płytę z SP1 do CD włozyć ?
Co prawda nie wiadomo jakie to mają byc pliki, a znając MS mogą one z windowsem wiele wspólnego nie
mieć i pochodzić od producenta jakiegoś komponentu sprzetowego, ale najłatwiej edzie ocenić "co i gdzie łoźyć" własnie po nazwach .
Co prawda nie wiadomo jakie to mają byc pliki, a znając MS mogą one z windowsem wiele wspólnego nie
mieć i pochodzić od producenta jakiegoś komponentu sprzetowego, ale najłatwiej edzie ocenić "co i gdzie łoźyć" własnie po nazwach .
Prosze o odpowiedz bo bez Waszej pomocy nic nie zrobie. Z gory dziekuje.
Strona 1 / 1