Serious Sam 2
witka otoz mam taka sytuacje: ss dzialal mi bez zarzutu az tu nagle wlanczam i co jakis czas zwalnia(zacina sie:) na pare sekund znow dziala normalnie, zauwazylem tez drobne bledy w grafice, ktorych rowniez wczesniej nie bylo, zrobilem scandisk testy 3d marka jakies jeszcze pierduly i nic az wkoncu mi sie przypomnialo ze niedawno zainstalowalem nowe detonatory, bo byly bledy w u2, jak mysle wina takiego zachowania gry tkwi wlasnie w detonatorach, czy mam racje? bo zamierzam zainstalowac starsza ich wersje i to nie bedzie chyba pomylka. co do bledow w grafice to nieznaczne rowniez pojawily sie w gta3, ale myslalem ze to przez podkrecenie karty grafiki, no to ja "odkrecilem" :)ale bledy ciagle sa.napisalem tyle ale chce dostac dokladna odpowiedz czy to wina detonatorow(40.09)?
Odpowiedzi: 5
Szkoda prądu na usuwanie Wina.:))))))))))))))))
Zresztą jak chcesz.
Zresztą jak chcesz.
ta zaraz sprawdzimy po co usuwac samego dx? lepiej zrobic reinstal calego wina :))))))))))))))))))))))))
Czy czasami nie masz DirectX 9.0?
On takie rzecz stwarza.Jak masz to radze usunąć.
On takie rzecz stwarza.Jak masz to radze usunąć.
dobra, teraz juz wiem ze to nie wina detonatorow, usunalem(40.09) i zaistalowalem stare(29.08) no iproblem sie powtarza w ss czyli staje :) co jakis czas, co moge zrobic zeby dzialal plynnie?
dobra, teraz juz wiem ze to nie wina detonatorow, usunalem(40.09) i zaistalowalem stare(29.08) no iproblem sie powtarza w ss czyli staje :) co jakis czas, co moge zrobic zeby dzialal plynnie?
Strona 1 / 1