Serice Pack2– nie da się zainstalować
:cry: Po chwili instalowania wyskakuje błąd w którym pisze: Klucz produktu uźywany do instalacji systemu Microsoft Windows moźe być nieprawidłowy. Aby uzyskać więcej informacji na temat przyczyny tego komunikatu o błędzie i kroków, które naleźą podjąć,
aby rozwiązać problem odwiedz witrynę jakąś tam> Ale na tej witrynie nic nie ma. Nie mam pojęcia co ja mam zrobić aby ten dodatek zainstalować.
aby rozwiązać problem odwiedz witrynę jakąś tam> Ale na tej witrynie nic nie ma. Nie mam pojęcia co ja mam zrobić aby ten dodatek zainstalować.
Odpowiedzi: 10
godunow:Jak Nie jak Taak Ja mam legalnie windowsa Xp i swoją źone teź legalnie :D :D :D .. A nie legalnie teściową w pakcie..!!
Pozdro..!!
Nie trza było kupować w promocji.
Co CD KEY'a to piszą niektórzy: nie dość, źe złodziej to jeszcze ***.
Skontaktuj się z MS i przedstaw problem.
wyskakuje błąd w którym jest napisane: Klucz produktu uźywany do instalacji systemu Microsoft Windows moźe być nieprawidłowy. Aby uzyskać więcej informacji na temat przyczyny tego komunikatu o błędzie i kroków, które naleźą podjąć, etc
sprzet mam klasy 2ghz 256...
kumpel przyniusl sp2 (u niego dziala), potem zainstalowalem system (na czystym dysku), nast. probowalem sp2 i niespodzianka...
sprzet mam klasy 2ghz 256...
kumpel przyniusl sp2 (u niego dziala), potem zainstalowalem system (na czystym dysku), nast. probowalem sp2 i niespodzianka...
jonnyh:dobra, dobra wszyscy sa madrzy ale jezeli jast legalny xp i telefon nic nie rozwiazuje i sp2 nie chce sie zainstalowac to co nalezy w takim wypadku zrobic? jak to obejsc lub zainstalowac innym sposobem lub....?
A na czym to "niechcenie" polega w tym wypadku i jak się objawia.
Do tego na jakim sprzecie i czy na wyczyszczonym systemie?
dobra, dobra wszyscy sa madrzy ale jezeli jast legalny xp i telefon nic nie rozwiazuje i sp2 nie chce sie zainstalowac to co nalezy w takim wypadku zrobic? jak to obejsc lub zainstalowac innym sposobem lub....?
MarcinX:Wiesz Godunow ,to jest minus kupna pakietów,zawsze coś niepotrzebnego wsadzą :mrgreen:
Co za problem niepotrzebnych "dodatkow" sie pozbyc :mrgreen:
Wiesz Godunow ,to jest minus kupna pakietów,zawsze coś niepotrzebnego wsadzą :mrgreen:
Chiconyy:aaa...tam leganlna :P wcale nie cza miec legalnej :P:P a poza tym tak szczerze ciekawi mnie ilu tak naprawde z nas ma legalne wersje programow, bo uwazam ze nie wielu :P:P
Jak Nie jak Taak Ja mam legalnie windowsa Xp i swoją źone teź legalnie :D :D :D .. A nie legalnie teściową w pakcie..!!
Pozdro..!!
Chiconyy:aaa...tam leganlna :P wcale nie cza miec legalnej :P:P a poza tym tak szczerze ciekawi mnie ilu tak naprawde z nas ma legalne wersje programow, bo uwazam ze nie wielu :P:P
Chiconyy statystyki chce prowadzić?
Chiconyy jest ciekawy?
Chiconyy nie rozumie, źe mamy w głębokim powaźaniu, kto czym się posługuje? – To takiego uźytkownika sprawa, ale skoro chce porady to ma obowiązek się do zasad na forum obowiązujacych, a z regulaminu wynikających, dostosować.
Następny post tego typu – nic od rzeczy nie wnoszący, a nieuprawnione sugestie zawierający do zsypu poleci, na ten udzieliłem odpowiedzi, by wszelkie dywagacje przeciąć.
aaa...tam leganlna :P wcale nie cza miec legalnej :P:P a poza tym tak szczerze ciekawi mnie ilu tak naprawde z nas ma legalne wersje programow, bo uwazam ze nie wielu :P:P
Strona 1 / 1