Serial do xp pro z service pack. Kto ma?
Cze
Ma ktos moze dzialajacy serial do windowsa xp pro zeby mozna bylo zarzucic service packa?
Ma ktos moze dzialajacy serial do windowsa xp pro zeby mozna bylo zarzucic service packa?
Odpowiedzi: 9
moglby ktos mi przeslac na mail programik do zmieniania seriala w dzialajacym windowsie xp :roll:
juz nic – poradzilem sobie :P
moglby ktos mi przeslac na mail programik do zmieniania seriala w dzialajacym windowsie xp :roll:
Jeszcze jeden do koelkcji :))))
:–)
Kaźdy kto mam problem z CD KEY SP1 polecam ten link
–bardzo prosta podmiana– :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
–bardzo prosta podmiana– :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Sprawdź ten:
Jeźeli nie da to pozamieniaj litery Z i 2 na odwrót.
Jeźeli nie da to pozamieniaj litery Z i 2 na odwrót.
no nieeeee noo tera to mnie rozj.ebales tym txtem....... a w jakim my jestesmy dziale hmmmmmm........... czyzby mialo to cos zwiazek z piractwem ............hmmmmmmmmmmm :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D buahaahahahhhhahahahahhahahahahaahahahah ROTFL
leopold:Kazio K na źartach się nie znasz? Po prostu na tym forum nikt nie popiera piractwa :lol:
To dopiero zart.
:lol:
Kazio K na źartach się nie znasz? Po prostu na tym forum nikt nie popiera piractwa :lol:
Ten serial jest trefny.
Jak juz wspomnialem chodzi mi o taki do ktorego mozna zarzucic service packa.
A na tym sie nie zarzuci.
Serial mozna wygenerowac specjalnym programem.
I moze wlasnie ktos sobie juz wygenerowal i dziala mu.
O taki serial mi chodzi.
Pozdro
Jak juz wspomnialem chodzi mi o taki do ktorego mozna zarzucic service packa.
A na tym sie nie zarzuci.
Serial mozna wygenerowac specjalnym programem.
I moze wlasnie ktos sobie juz wygenerowal i dziala mu.
O taki serial mi chodzi.
Pozdro
Strona 1 / 1