Sempron
Co myślicie o Sempronach, czy tak jak Athlony biją na łeb Pentiumy?
Odpowiedzi: 10
Dam jeszcze wykresiki z gier. Ciekawy jest szczególnie ten z gry Halo.
wg. mnie dobrym rozwiazaniem jest 'pojscie' za nowymi prockami AMD czyli Sempronami, godny polecenia http://sklep.benchmark.pl/pelny_15588.html ktory nadal wchodzi w Socket A
Lucky:hmm, chyba w tym wykresie sa Athlony z seri Thunder–B, no bo batrony sa lepsze niz semprony. wiec spekulując to taki Athlon 2500+ barton bylby gdzie... ? obstawiam pomiedzy Semrponem 3100+ i 2800+ lub Athlonem 64. Wasze zdanie?
jak najbardziej z tego co słyszałem na "mieście"
AMD specjalnie zakonczył produkcje bartonów by nie były konkurencją dla sempronów ja mam bartona 2600 a bratu składałem semprona 2800 nie ma porównania sempron wymięka :!:
Lucky:hmm, chyba w tym wykresie sa Athlony z seri Thunder–B, no bo batrony sa lepsze niz semprony. wiec spekulując to taki Athlon 2500+ barton bylby gdzie... ? obstawiam pomiedzy Semrponem 3100+ i 2800+ lub Athlonem 64. Wasze zdanie?
Zgadzam sie.
hmm, chyba w tym wykresie sa Athlony z seri Thunder–B, no bo batrony sa lepsze niz semprony. wiec spekulując to taki Athlon 2500+ barton bylby gdzie... ? obstawiam pomiedzy Semrponem 3100+ i 2800+ lub Athlonem 64. Wasze zdanie?
Darku, bardzo dziękuje za ten wykres.
O mniej więcej takiej samej częstotliwości taktowania;)
O mniej więcej takiej samej częstotliwości taktowania;)
To wszystko zalezy o jakiego Pentiuma Ci chodzi :)
Spokojnie radza sobie ze straymi Celeronami, z wersja D jest juz bardziej krucho... a PIV HT jest juz poza mozliwosciami Semptronow... :)
Spokojnie radza sobie ze straymi Celeronami, z wersja D jest juz bardziej krucho... a PIV HT jest juz poza mozliwosciami Semptronow... :)
Strona 1 / 1