Sempron 3000+ dobre to ?
Mam pytanko dotyczace tego procka czyli Semprona 3000+ czy jest to wydajny procesor (sluzylby glownie do gier) i jak sie ma w porownaniu np do Athlona 64bit 3000+. I czy mozna poczuc duza roznice przesiadajac sie na takiego Semprona z Athlona XP 1900+. A moze polecicie cos lepszego za taka cene ?? :?:
Odpowiedzi: 13
Jak do gier to olej. Weź Athlona 64! Sempron to do aplikacji biurowych
Nie wiem czy o tym wiesz.. ale taktowanie zazwyczaj nie ma nic do gadania przy porównaniu jakichkolwiek procesorów (nie mówie o tych samych architektórach).
A twój kolego moźe i ma WC... ale coś spartolił przy jego zakładaniu lub projektowaniu – więc i temperaturę ma wysoką.
A twój kolego moźe i ma WC... ale coś spartolił przy jego zakładaniu lub projektowaniu – więc i temperaturę ma wysoką.
No spoko, tylko ,źe sma zobacz jakie ma sepmron taktowanie!!! P.S moj kolega ma sperona to grzeje mu się jak nie wiem :/ A ma WC
mefisto_k:W przeliczniku ten sepron ma rowne 2 GHZ, i dla mnie ogolnie sepmrony to tlyko do biura się wg. mnie nadają, szybko się grzeją :/ wrrr ( naszczęscie nie mam sepronka :P)
:?: :?:
:shock:
...
..coraz lepiej... :arrow: wypowiadają się prawdziwi znawcy :roll:
..chyba masz na myśli Celerony.
W przeliczniku ten sepron ma rowne 2 GHZ, i dla mnie ogolnie sepmrony to tlyko do biura się wg. mnie nadają, szybko się grzeją :/ wrrr ( naszczęscie nie mam sepronka :P)
Lepiej tu sprawdzac :D
http://www.skapiec.pl/cat/1–procesory.html
http://www.skapiec.pl/cat/1–procesory.html
TataDilera:Bo mozna zaoszczedzic i kupic sobie za to np troche ramu albo....przepic :twisted:
Moźna ale jak masz później narzekać to lepiej wydać ciut więcej i mieć spokuj. Jam mam Athlona 64 3000+ i nie narzekam. Do tego dobra karta graficzna na PCI–E i wszystko lata bez problemów. Doom3, F.E.A.R. itd. chodzą bez przycięcia. Popatrz sobie na ceny tu i wybierz najtaniej.
8) Pozdro.
Fundusze sa tylko wiadomo czlowiek mysl sobie zeby wydac jak najmniej i miec cos konkretnego. Bo mozna zaoszczedzic i kupic sobie za to np troche ramu albo....przepic :twisted:
marecki_:pewnie w takim ze zbiera na niego
A skąd pewność, źe TataDilera zbiera?
TataDilera:Mam pytanko dotyczace tego procka czyli Semprona 3000+ czy jest to wydajny procesor (sluzylby glownie do gier) i jak sie ma w porownaniu np do Athlona 64bit 3000+. I czy mozna poczuc duza roznice przesiadajac sie na takiego Semprona z Athlona XP 1900+. A moze polecicie cos lepszego za taka cene
Nie doczytałem informacji o zbieraniu funduszy.
8) Pozdro.
moohomor:dymeq:ja bym poczekał (i nadal czekam :P) na Athlona 64
W jakim sensie czekasz?
8) Pozdro.
pewnie w takim ze zbiera na niego
dymeq:ja bym poczekał (i nadal czekam :P) na Athlona 64
W jakim sensie czekasz?
8) Pozdro.
SEMPRON jest naprawdę wydajny, ale ja bym poczekał (i nadal czekam :P) na Athlona 64
Strona 1 / 1