SekretNIK
Do tematu http://centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=15508 ..chodzi mi o ten programik do ukrywania plików:SEKRETNIK. Mianowicie po zainstalowaniu i zresetowaniu kompa uruchamiam program z ikonki skrótu ktory utworzył sie na pulpicie i tam trzeba wpisac hasło do pierwszego zalogowania sie do programu. I tu zaczynaja sie schody...bo jak wpisze hasło i wcisne ZALOGUJ to sie zawiesza..nie chce sie popchnąć dalej i w dodatku zabiera całe cpu procesora.Nie mozna nawet zamknąc okienka z logowaniem..jedynym sposobem jest reset kompa.A gdy juz to uczynie wyskakuje komunikat BŁĄD INICJALIZACJI MODUŁU OCHRONY!!! :shock: Posiadam xp ale bez sp1 lecz ze wszystkimi innymi uaktualnieniami..program został ściągniety i to nawet kilka razy z linka z forum o ktorym pisałem na początku..Pomóźcie bo ja tez mam wścibską dziewczyne :?[/url]
Odpowiedzi: 6
Wracając do tematu: sprawdź programy FolderShield i HideFolderXP
OKEY juź zaczaiłem co to było, przyczyną był VIRUS–
PariteB. Usunąłem skurwie...la i wszystko chodzi spoko. Aha MKS lub Panda, bo cięźko się go pozbyć, atakuje wszystkie exe i scr, z Nortonem AntiVirem dajta se spokój(cieniutki jest)Pozdro
PariteB. Usunąłem skurwie...la i wszystko chodzi spoko. Aha MKS lub Panda, bo cięźko się go pozbyć, atakuje wszystkie exe i scr, z Nortonem AntiVirem dajta se spokój(cieniutki jest)Pozdro
Stary nie rób formatu ani nie zmieniaj na ntfs, mam ten sam kibel, mam xp z poprawką sp1 i system plików na ntfs. Najciekawsze jest to, źe kiedy 6 m–cy temu stawiałem wingroza instalowałem sekretNIK i było bezproblemowo, a kiedy wczoraj zrobiłem format i postawiłem xp z tej samej instalki(nie dokładałem źadnego nowego heardwaru)po zainstalowaniu sekreta wyskakuje identyczny kibel z modułem ochrony, moźe ktoś powie co to takiego ????????????????????????
tak system jest na FAT32 ale nie za bardzo pasuje mi format robić :? zeby to zmienic. A czy sie z czymś gryzie to nie wiem bo i jak to sprawdzić? Chodzi mi akurat o ten programik bo jest po polsku a nie znam nic innego w naszym języku..
System stoi na FAT32 ? Moze ten program "gryzie sie" u Ciebie z czyms innym ? Sprobuj innego. Wlaz na google i szukaj – wpisz np. "hide folder", "protect folder", itp.
System stoi na FAT32 ? Moze ten program "gryzie sie" u Ciebie z czyms innym ? Sprobuj innego. Wlaz na google i szukaj – wpisz np. "hide folder", "protect folder", itp.
Strona 1 / 1