se k700i
Co o nim sadzicie??
i czy mozna w nim zegar na wygaszacz ustawić??
pozdrawiam
i czy mozna w nim zegar na wygaszacz ustawić??
pozdrawiam
Odpowiedzi: 14
IMO zadne :wink:gusioo:A które fotki wykonane telefonem są dobre ?
A które fotki wykonane telefonem są dobre ?
fotki sa liche, jakies takie rozmazane, w k500 mialem to samo :wink:
mam prośbę... mógłby mi ktoś przesłać jakieś fotki z tego telefonu??
bo mam wątpliwości co do jkosci i jak cos to bym oddał do reklamacji.
a pozatym to jest super 41Mb wystarczająco.
fakt kupiłem w orange i dźwięk sie wyłancza.
pozdrawiiam
bo mam wątpliwości co do jkosci i jak cos to bym oddał do reklamacji.
a pozatym to jest super 41Mb wystarczająco.
fakt kupiłem w orange i dźwięk sie wyłancza.
pozdrawiiam
41 MB wbudowane jak na taki telefon (gdzie K508i ma 12 MB) to dla Ciebie mało? Jsli zalezy Ci na mp3 to lepiej kup sobie playerka bo i tak bateria 3ma dosc krótko ale zakłądajac ze dzielisz tą pamiec głównie na foty (osobiscie polecam VGA bo te rorszerzone to lipnie wychodzą na kompie), filmiki i dzwonki to 41 MB jest sporą pojemnoscią. Ogromnym minusem są SMSy. W sumie (odebrane i wysłane) mozna miec ich w telefonie bodajze 90 (chyba ze zapisze sie je jako szablony). Ponadto mozna zapisac 20 na SIMie, ale to i tak mało. Słyszałem o javie, która bezposrednio ingeruje w przechwytywanie SMSów i przechowuje je w pamieci telefonu, co daje mozliwosc zapamietania do 5000 wiadomosci. Swoja drogą obsługa MMC bylaby wskazana... 8)
czy ja wiem czy pamiec az tak duza :?Bejkrools:Telefon jest świetny, duza pamięć, cena/jakosc.
Dzwiek aparatu mozna wyciszyc tylko w najnowszym sofcie ale jesli tel byl zakupiony w Orange. W erze i Plusie nie da rady wyciszyc foto, tak samo jak w poprzednich modelach. Telefon jest świetny, duza pamięć, cena/jakosc. Duze mozliwosci personalizacji, nie mozna tylko dowolnie definoiwac sygnałów SMS, ale mozna je podmienic kablem! (49zł za K700i, aktywacja 50 zł w planie Mój Plan 25 OiS + 25 WinW – optymalny config) wszystko brutto! Naprawde polecam.
to wreszcie sie postarali, bo ja w k500 mialem ten dzwiek zawsze ;/
gieras
tak niematzn ze u ciebie niema dzwieku ?
poprostu wciskasz klawisz # i powinna pojawić sie ikonka na wyświetlaczu (przekreslona nuta) tzn:telefon wyciszony i niema zadnych dźwięków ani aparat ani kamera:):):)
pozdrawiam.
dzwieku nie ma przy robieniu zdjec tylko wtedy kiedy telefon jest wyciszony.mialem go jakis czas temu,o ile dobrez pamietam to hashem sie go wycisza.
jest ok: ir, bt, dzwonki przyzwoite, wyglad tez niczemu sobie... kolorki równieź.
tzn ze u ciebie niema dzwieku ?darekgra:niektuźy pisza ze nie mozna wyłączyć dźwięku podczas robienia zdęć a u mnie sie włancza bez probłemu :D
Hmmm. własnie kurde nie ma
jest troche dziwny bo niektuźy pisza ze nie mozna wyłączyć dźwięku podczas robienia zdęć a u mnie sie włancza bez probłemu :D ale zegara nie widać :(
no cuź.
ale i tak jest zajebisty
jest troche dziwny bo niektuźy pisza ze nie mozna wyłączyć dźwięku podczas robienia zdęć a u mnie sie włancza bez probłemu :D ale zegara nie widać :(
no cuź.
ale i tak jest zajebisty
Dobry wybór.
Zegar to on ma defaultowo jako wygaszacz.
Zegar to on ma defaultowo jako wygaszacz.
Strona 1 / 1