SDI na XP

Mam pewien problem.Jak łączę się z Internetem po raz pierwszy to jest OK, ale jak się rozłączam i próbuję jeszcze raz to połączyć się nie da, a na modemie widać włączoną lampkę maksymalnego transferu danych i połączenia. Juź kilka razy odinstalowywałem modem i problem znikał. Ale teraz to nie zadziałało.Z góry piszę źe mam fixa Q319810 do SDI.

Odpowiedzi: 6

No i problem powrócił :twisted:
Zaczyna mnie to coraz bardziej denerwować.
A metody na rozwiązanie problemu na stronie www.swiat–sdi.prv.pl u mnie totalnie nie działają :( (Wyłączenie monitu o numer telefonu,hasło,certyfikat powoduje źe połączenie wiesza się ZAWSZE).
Objawem tego wszystkiego jest fakt źe nie działa mi Gadu–Gadu :( Za wszelką pomoc z góry dziękuję.
Qalahoor
Dodano
23.10.2002 17:59:28
No i problem powrócił :twisted:
Zaczyna mnie to coraz bardziej denerwować.
A metody na rozwiązanie problemu na stronie www.swiat–sdi.prv.pl u mnie totalnie nie działają :( (Wyłączenie monitu o numer telefonu,hasło,certyfikat powoduje źe połączenie wiesza się ZAWSZE).
Objawem tego wszystkiego jest fakt źe nie działa mi Gadu–Gadu :( Za wszelką pomoc z góry dziękuję.
Qalahoor
Dodano
23.10.2002 17:59:28
Na razie jest OK.Musiałem wyłączyć w Tweak–Xp opcję "Przyspiesz połączenia sieciowe" :D :D .
Qalahoor
Dodano
06.10.2002 00:18:57
jesli to Wam pomoze , to tu znajdziecie dokladne instrukcje jak skonfigurowac polaczenie http://www.swiat–sdi.prv.pl
u mnie pomoglo , mam nadzieje , ze u Was tez bedzie dobrze
pozdrawiam

[Menelutor] Poprawilem linka
t123
Dodano
01.10.2002 21:44:18
jesli to Wam pomoze , to tu znajdziecie dokladne instrukcje jak skonfigurowac polaczenieswiat–sdi.prv.pl
u mnie pomoglo , mam nadzieje , ze u Was tez bedzie dobrze
pozdrawiam
t123
Dodano
01.10.2002 21:43:33
:( [/b]Z przykrością muszę stwierdzić źe mam ten sam problem co Ty.Na początku teź myślałem źe to wina modemu.Zauwaźyłem źe w duźej mierze ma wpływ konfiguracja samego połączenia i modemu.U mnie mam miałem jeszcze dodatkowy problem z rejestracją w sieci.Albo poszło jak z płatka,albo mogłem czekac do rana.W momencie uaktywnionej usługi w Tepsie –Poczta głosowa–,sygnał telefoniczny jest przerywany.Modem nie mógł nawiązać połączenia z serwerem,wyłączyłem w modemie obcje –Czekaj na sygnał przed wybraniem numeru_ i trochę pomogło.A to źe szybkość połączenia mam 921,6 kb/s nie zmieniło faktu.
Anonymous
Dodano
01.10.2002 21:11:30
Qalahoor
Dodano:
27.09.2002 18:34:42
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1