sciongłem gre w pliku ISO
sciongłem gre ale w formacie pliku ISO jest spakowana rarem nie moge jej rozpakowac wyskakuje mi ze archiwum ma niewłasciwy format lub jest uszkodzony co mam z tym zrobic pomuzcie mam windowsa xp
Odpowiedzi: 5
Over:coyote_xp:Over:trzeba było nie ściagać tylko kupić. Nie było by takich problemów
no co ty nie powiesz :?
panczo12354 – spróbuj w winrarze urzyć opcji napraw moźe pomoźe ,jeśli nie to plik ma błąd i moźe pomóc tylko jego ponowne ściąnięcie.
otuź powiedziałem tak, bo tak mi sumienie nakazywało(regulamin)
a c odo problemu to wiem o co chodzi(otwiera się winrarem, bo przy jeggo instalacji pewnie zaznaczył źeby obsługiwał *.iso , iso to obraz płyty, który trzeba wypalić, bub poprzez wiryazly cdr otworzyć)
rozumiem o co Ci chodzi over ale nikt tu nie wspominał źe gra jest piracka ,a jeśli panczo12354 zasysa darmową America Army ? :wink:
over to co ja mam to nagrac na cd i dopiero prubowac to w jakis sposób uruchomic??? a rar tego nie chce naprawic :( a ja to tyle sciągałem prawie 1,5GB
coyote_xp:Over:trzeba było nie ściagać tylko kupić. Nie było by takich problemów
panczo12354 – spróbuj w winrarze urzyć opcji napraw moźe pomoźe ,jeśli nie to plik ma błąd i moźe pomóc tylko jego ponowne ściąnięcie.
otuź powiedziałem tak, bo tak mi sumienie nakazywało(regulamin)
a c odo problemu to wiem o co chodzi(otwiera się winrarem, bo przy jeggo instalacji pewnie zaznaczył źeby obsługiwał *.iso , iso to obraz płyty, który trzeba wypalić, bub poprzez wiryazly cdr otworzyć)
Over:trzeba było nie ściagać tylko kupić. Nie było by takich problemów
trzeba było nie ściagać tylko kupić. Nie było by takich problemów