sciongłem gre w pliku ISO
sciongłem gre ale w formacie pliku ISO jest spakowana rarem nie moge jej rozpakowac wyskakuje mi ze archiwum ma niewłasciwy format lub jest uszkodzony co mam z tym zrobic pomuzcie mam windowsa xp
Odpowiedzi: 20
albo Alcohol 120 dobrze wypala obrazy i emuluje .
ściągnij program Daemon Tools i włącz emulację pliku ISO
KrystianXP:To jest farum GRY a nie ogyginalne gry.
Jest to ównieź forum, na którym pewne zasady obowiązują kaźdego uzytkownika.
O tym, źe *.iso to nie gra a format pliku zawierający obraz danych do przeniesienia np. na płytę teź iwdzę naleźy przypomnieć, bo skoro masz być konsekwentny to powinieneś stwierdzić, źe temat jest nie w tym dziale, w którym powinien.
Była taka postać w Muppeciątkach , która miała zwyczaj powtarzać dwókrotnie zawsze jedno i to samo słowo . Moźe zastosuj się do tego co ono oznacza nim następny post tego typu, co cytowany, na forum wstawisz.
KrystianXP:To jest farum GRY a nie ogyginalne gry.
I w związku z tym moźna pomagać w złodziejstwie ?
To jest farum GRY a nie ogyginalne gry.
gusioo:skfarkozasysacz:Szkoda źe nie czepiłeś się tego który mnie do tego sprowokował. Obiektywizm teź jest tu chyba w cenie ?
A nie znasz zasady, źe głupszemu się ustępuje ? Trzeba był obraźać jego rodzinę ?
Przesadziłeś.
OK, sorry, przynaję źe mnie za bardzo poniosło i dałem upust emocjom.
Więcej się to nie powtórzy. Masz rację.
Ustąpię głupszemu 8)
skfarkozasysacz:Szkoda źe nie czepiłeś się tego który mnie do tego sprowokował. Obiektywizm teź jest tu chyba w cenie ?
A nie znasz zasady, źe głupszemu się ustępuje ? Trzeba był obraźać jego rodzinę ?
Przesadziłeś.
gusioo:skfarkozasysacz:Się pier#%$&! gówniarzu.
LOLi to sobie w rodzinie moźe poszukaj, co ?
Nie mam kompleksów, ale widocznie ty je masz, skoro tylko z tym ci sie kojaźy fotka z sygnaturki. Było tyle freda nie marszczyć, to teź by ci urusł, a tak ? nadal pozostaje ci penseta, szczylu. Zwracaj teź uwagę do kogo i jak piszesz. Nie kaźdy siedzi jeszcze w piaskownicy, jak ty.
Takie buractwo kolego tutaj nie jest chwalone. Jak chcesz pozostać dłuźej na tym forum to przyjmij do wiadomości, iź elementarna kultura jest tutaj wymagana.
Szkoda źe nie czepiłeś się tego który mnie do tego sprowokował. Obiektywizm teź jest tu chyba w cenie ?
skfarkozasysacz:Się pier#%$&! gówniarzu.
Nie mam kompleksów, ale widocznie ty je masz, skoro tylko z tym ci sie kojaźy fotka z sygnaturki. Było tyle freda nie marszczyć, to teź by ci urusł, a tak ? nadal pozostaje ci penseta, szczylu. Zwracaj teź uwagę do kogo i jak piszesz. Nie kaźdy siedzi jeszcze w piaskownicy, jak ty.
Takie buractwo kolego tutaj nie jest chwalone. Jak chcesz pozostać dłuźej na tym forum to przyjmij do wiadomości, iź elementarna kultura jest tutaj wymagana.
adik154:Damianos w tym akurat źe on sie niezna przyłączam sie do ciebie...Ten lol z postem powyźej ciebie zbyt bardzo jest pewny siebie...PS(Ma chyba kopleksy co do swojego małego, chyba ma mikrusiego :lol: ) Co moźna zauwaźyć na zdjęciach... Wracaj do piaskownicy do swoich kumpli skfarkozasysaczu.
Się pier#%$&! gówniarzu.
Damianos w tym akurat źe on sie niezna przyłączam sie do ciebie...Ten lol z postem powyźej ciebie zbyt bardzo jest pewny siebie...PS(Ma chyba kopleksy co do swojego małego, chyba ma mikrusiego :lol: ) Co moźna zauwaźyć na zdjęciach... Wracaj do piaskownicy do swoich kumpli skfarkozasysaczu.
Napisał źe pobrał.
Jest więc nie tylko złodziejem, ale teź i doopą do potęgi, bo jak nauczył się kraść, to niech nauczy się uźywać.
Problem prostszy od stosunkowania, wymaga tylko odrobiny pomyślunku, ale po co. Prawda ?
I nie broń go jak jakiegoś uciśnionego, czyźbyś teź tak robił ?
Pobieram gry z neta ale tylko po to źeby mieć kopie oryginałów, poniewaź na łamaniu zabezpieczeń sie nie znam. Tyle tobie powiem uźytkowniku który sie nie znasz. Nie bede sie z tobą kłócił ani wyzywał bo bana dostane i tobie teź radze zakończyc ten temat.
Damianos:adik154:A skąd wiesz czy panczo nie posiada oryginała a pobrał gre z neta jako kopię zapasową i chce sprawdzic czy ta kopia działa??
Bo kopie zapasową moźna zrobić jedynie z płyt oryginalnych które sa licencjonowane na osobe pragnącą zrobić kopie zapasową. A poza tym nie zgrywajmy idiotów...Kaźdy wie o co chodzi...
A kto sie bedzie pytał czy ta kopia jest zrobiona z oryginałów? Waźne ze gosciu posiada oryginał, a ściągnięcie z neta kopii zapasowej jest o wiele łatwiejsze niz omijanie zabezpieczeń co dla zwykłego uźytkownika jest ogromnym problemem. Niekt nie zgrywa idioty. Nikt nie napisał w jakim celu pobrał on tą grę więc trzeba mu pomóc bo jest wiele sytuacji do rozpatrzenia.
Napisał źe pobrał.
Jest więc nie tylko złodziejem, ale teź i doopą do potęgi, bo jak nauczył się kraść, to niech nauczy się uźywać.
Problem prostszy od stosunkowania, wymaga tylko odrobiny pomyślunku, ale po co. Prawda ?
I nie broń go jak jakiegoś uciśnionego, czyźbyś teź tak robił ?
adik154:A skąd wiesz czy panczo nie posiada oryginała a pobrał gre z neta jako kopię zapasową i chce sprawdzic czy ta kopia działa??
Bo kopie zapasową moźna zrobić jedynie z płyt oryginalnych które sa licencjonowane na osobe pragnącą zrobić kopie zapasową. A poza tym nie zgrywajmy idiotów...Kaźdy wie o co chodzi...
A kto sie bedzie pytał czy ta kopia jest zrobiona z oryginałów? Waźne ze gosciu posiada oryginał, a ściągnięcie z neta kopii zapasowej jest o wiele łatwiejsze niz omijanie zabezpieczeń co dla zwykłego uźytkownika jest ogromnym problemem. Niekt nie zgrywa idioty. Nikt nie napisał w jakim celu pobrał on tą grę więc trzeba mu pomóc bo jest wiele sytuacji do rozpatrzenia.
A skąd wiesz czy panczo nie posiada oryginała a pobrał gre z neta jako kopię zapasową i chce sprawdzic czy ta kopia działa??
Zrób tak:
ściągniej sobie z neta program deamon tools (najlepiej najnowszą wersje) i zamontuj te obrazy w tym programie (gdzies w internecie powinnobyc jak to zrobic, ale powinienes sobie poradzic bo to bardzo proste)
A skąd wiesz czy panczo nie posiada oryginała a pobrał gre z neta jako kopię zapasową i chce sprawdzic czy ta kopia działa??
Pozdrawiam
Damian
ściągniej sobie z neta program deamon tools (najlepiej najnowszą wersje) i zamontuj te obrazy w tym programie (gdzies w internecie powinnobyc jak to zrobic, ale powinienes sobie poradzic bo to bardzo proste)
adik154:My sie nie gubimy...po pierwsze łamiesz regulamin, a po drugie my bardzo dobrze wiemy w czym tkwi problem...Po prostu ci nie powiemy boi to nie zgodne z regulaminem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie to forum kolego
Pozdrawiam
Damian
My sie nie gubimy...po pierwsze łamiesz regulamin, a po drugie my bardzo dobrze wiemy w czym tkwi problem...Po prostu ci nie powiemy boi to nie zgodne z regulaminem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie to forum kolego
napisze wam dokładniej bo widze ze sie gubicie jest to gra need fos speed underground 2
pliki to :
(unverified)need for speed underground cd1 archiwum winrar–a zawiera 693mb
cd 2 wszystko tak jak w 1
prubowałem to naprawic tym rarem co pisaliscie to mi wyskoczyły pliki :
rebuit.(unverified)need for speed under..cd1 archiwum rara
pliki to :
(unverified)need for speed underground cd1 archiwum winrar–a zawiera 693mb
cd 2 wszystko tak jak w 1
prubowałem to naprawic tym rarem co pisaliscie to mi wyskoczyły pliki :
rebuit.(unverified)need for speed under..cd1 archiwum rara
jeju nie dośc źe iso chce winrarem rozpakować to jeszcze narusza regulamin;)
panczo12354:over to co ja mam to nagrac na cd i dopiero prubowac to w jakis sposób uruchomic??? a rar tego nie chce naprawic :( a ja to tyle sciągałem prawie 1,5GB
moźe jest to gra w wersji DVD ? albo ściągnełeś grę na playstation2 ? :wink: (jeśli to drugie tu uźyj daemon tools by utworzyć wirtualny napęd)
@coyote_xp: AA chyba tyle nie zajmuje :>