Ściąganie poczty w Outlook 2007

Witam, Chciałem zapytać czy istnieje jakiś sposób aby ściągnąć poczte ze skrzynki z elementów wysłanych. Odebranie wiadomości przychodzących robi sam ale mi zależy również właśnie na elementach wysłanych, znajdujących się na skrzynce. Pozdrawiam

Odpowiedzi: 3

To proste. Wszystkie te wyslane, ktore przeniesiesz do Inbox'u poznasz w Outlooku po nadawcy - dla kazdej wiadomosci bedziesz to Ty :) Potem albo wyszukaj te wiadomosci albo rzeczywiscie zbuduj odpowiednia regule, ktora przeniesie je do folderu Sent
sparky
Dodano
21.02.2008 11:14:05
Super tak sie napewno da ale pasowało by mi aby te odebrane elemęty(które na skrzynce były jako wyłane) znalazły się w katalogu wysłane czy to mam zrobić regułą filtrowania jeżeli tak to w jaki sposób
felek_00
Dodano
21.02.2008 11:05:13
Nie, jesli to serwer POP3. Tak, jesli to serwer IMAP. W pierwszym przypadku, mozna zrobic tak - z poziomu strony www (bo jak mysle o to Ci chodzi piszac o poczcie ktora masz na skrzynce) przeniesc wszystkie elementy wyslane do Inboxu, potem sciagnac je Outlookiem i w Outooku juz recznie ponownie je wrzucic do Sent.
sparky
Dodano
20.02.2008 22:34:16
felek_00
Dodano:
20.02.2008 10:45:42
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1