scaner w HP PSC 1510 nie dziala
Kupilam urzadzenie wielofunkcyjne HP PSC 1510 , wszystko zainstalowalam zgodnie z instrukcja niestety nie dziala poprawnie, tzn drukarka dziala normalnie, kopiarka tez, ale jak probuje cos zeskanowac to wyskakuje mi komunikat "Nistety nie mozna znalezc wymaganych plikow interfejsu uzytkownika (zainstaluj ponownie program skanujacy) chodzi o program Skanowanie HP ....probowalam znalesc ten program na plytce i na necie ale nie potrfie.....wiec odinstalowalam urzadzenie i zainstalowalam ponownie...dalej wychodzi ten sam blad...czy ktos moglby mi cos poradzic albo chociaz powiedziec gdzie moge znalesc ten program ???
Odpowiedzi: 1
Przede wszystkim gafka , na jakim systemie ?. Po drugie brak plików interface użytkownika wcale nie musi oznaczać sterownika skanera na płytce instalacyjnej urzadzenia , tylko np sterownik Twain w XP którego albo nie ma , albo został uszkodzony
Strona 1 / 1
<p>Mam zainstalowany Windows XP...a w jaki sposob moge sprawdzic czy nie jest to wina wlasnie tego sterownika Twain ?? i ewentualnie jak naprawic jego brak ??</p><p> </p><div class="ForumPostBodyArea"> <div class="ForumPostContentText" id="_ctl0__ctl1_bcr__ctl0___PostRepeater__ctl4_PostViewWrapper"> <p>Pojawia sie jeszcze jeden komunikat : Nie mozna polaczyc z programem Skanowanie HP. Sprawdz czy program zostal zainstalowany i czy dziala poprawnie .....</p><p>a ja nie moge znalesc tego programu...ludzie pomozcie!! :/</p><p> </p><p><em><strong>Używaj przycisku "edycja" , masz na to 4 godziny czasu .Nie pisz posta za postem</strong></em></p><p><em><strong>-Seeker- </strong></em></p> </div> </div>