ScanDisc
Jestem uzytkownikem XP od niedawna i niestety nie umiem znalesc gdze sie wlancza Scandisca???Skanuje mi sie tylko kedy musze zrestartowac kompa na guziku albo jak sam sie restartnie.Z gory dzekuje
Odpowiedzi: 16
No moze troche przesadzilem ale z tych co znam ma wielu.Pozdrawiam.
hmm posprzeczajcie sie jeszcze :P ja wam dodam ze na pulpicie mam tylko ikone CS i kosza :P hehe i co teraz ? (pytanie retoryczne) :D hehe
Stylowy:8/10 ma porobione skroty i uwazam ze kolega ma racje ostezegajac pytajacego.
8/10 :?: nie przesadzasz czasem?
A jeśli ktoś spróbuje włączyć chkdsk ze skrótu do dysku to sam się zorientuje, źe się nie da.
Krecik ma racje normalnie niema ale 8/10 ma porobione skroty i uwazam ze kolega ma racje ostezegajac pytajacego.
Krecik ma racje normalnie niema ale 8/10 ma porobione skroty i uwazam ze kolega ma racje ostezegajac pytajacego.
Dzieki za wszystko:)
Dzieki za wszystko:)
Kaźdy robi co chce, ale normalnie tam nie ma tych ikon.
Niewiele powiadasz :!: Ja widziałem mnóstwo 8)
Raczej niewiele osób tworzy skróty do dysków na pulpicie. Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem jest utworzenie paska narzędzi Mój komputer.
krecik:Na pulpicie nie ma ikon dysków... chyba, źe ktoś utworzy tam skróty do nich.
kreciku nie dobijaj mnie... :wink:
Ja mam i niektórzy tak mają, więc napisałe bo klikanie na skróty do dysków na pulpicie daje tylko właściwości tych skrutów... :wink:
Na pulpicie nie ma ikon dysków... chyba, źe ktoś utworzy tam skróty do nich.
SLAY3R:Prawoklik na dysku który chcesz sprawdzić/właściwości/zakładka narzędzia/przycisk sprawdź.
Dodam tylko źebyś Gambit nie klikał na ikony dysków znajdujące się na pulpicie, tylko w Mój komputer...
Dzięki za szybka odpowiedź:)
Strona 1 / 1